Adana'nın vatansever liselilerinden "Şehitlere Saygı Yürüyüşü"

Adana'nın vatansever liselileri Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı'ndaki Mehmetçiğimize destek için Şehitlere Saygı Yürüyüşü düzenlediler.

Adana'nın vatansever liselilerinden "Şehitlere Saygı Yürüyüşü"

Türk Ordusu’nun, terör örgütlerine yönelik Afrin’de düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na bir destek de Sarıçam Spor Lisesi’nden geldi. Üzerlerine Türk Bayraklı tişörtler giyen öğrenciler, öğretmenler ve okul idarecileri ‘Afrin Şehitlerine Saygı Yürüyüşü’ düzenledi. Okullarının önünde toplanan 350 öğrenci, 25 idareci ve öğretmen ellerinde Türk Bayrakları ve operasyonda hayatını kaybeden şehitlerin resimleri ile köy meydanına kadar yürüdü.

 

ASKER TRAŞI OLDULAR

 

Köy Meydanı’nda saçlarını asker tıraşı olarak kestiren öğrenciler İstiklal Marşı, Bayrak Şiiri, Gündoğdu Marşı ve Afrin Şehitlerinin isimlerini vatandaşlar ile tek yürek olarak okudu. Hepimiz Mehmetçiğiz mesajı verildi.

 

POLİS ŞEHİTLİĞİ ZİYARET EDİLDİ

 

Daha sonra Sarıçam Spor Lisesi’nin 350 öğrenci, 25 idareci ve öğretmen Marşlar eşliğinde buradan Buruk Mezarlığı’na doğru yürüyüşe geçti. Sloganlar eşliğinde Türk Bayraklı kıyafetleri ile yürüyen öğrenciler, görenleri kendilerine hayran bıraktı. Bayrak Kırmızı rengi ile yürüyüşlerini gerçekleştiren öğrenciler Buruk Mezarlığı içerisinde bulunan Polis Şehitliği’ne geldi.

 

‘HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ”

 

Okulca şehitleri andıklarını ve Türk Ordusu’nun her zaman yanlarında oldukları mesajını veren öğrenciler, ‘hepimiz Mehmetçiğiz’ mesajı verdiler.

Tarih:
Diğer Haberler