Bilal'in orada işi ne?

Bilal Erdoğan, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü ve AKP Beşiktaş İlçe Başkanı ile birlikte bir okulu teftişe çıktı

Bilal'in orada işi ne?

İstanbul'da önceki gün Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, AKP Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım'ı da yanına alarak tek tek okulları dolaştı. Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde programa Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da katıldı. AKP'liler sınıflara girip öğrencilere 15 Temmuz'u anlattı.
AKP İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım; Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı ile birlikte Beşiktaş'ta yer alan Gazi Osman Paşa Ortaokulu, Burak Reis İlkokulu, Kılıç Ali Paşa İlkokulu ve Kız Anadolu İmam Hatip Liselerini ziyaret etti. Sınıflara giren AKP İlçe Başkanı Yıldırım, öğrencilere 15 Temmuz Fetullahçı darbe girişimi ile ilgili konuşma yaptı. Yıldırım, ziyareti sırasında öğretmenlere de eğitime ilişkin sorular sordu. Yıldırım öğrencilere, "İlçe başkanımız" diye tanıtıldı. Milli Eğitim Müdürü Arpacı'nın AKP ilçe başkanı Yıldırım'a "Başkanımız" demsi dikkat çekti. Okullarda öğretmenlere yönelik kısa toplantılar da düzenlendi.

SINIFLARDA ÖĞRENCİLERE HİTAP ETTİLER
Heyetin programında Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi de yer aldı. Ziyarete Bilal Erdoğan, Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz da katıldı. Bilal Erdoğan da sınıflara girdi. Öğretmen ve öğrencilere hitap etti.
Eğitim İş 4 Nolu Şube Başkanı Zekeriya Çakmak Aydınlık'a yaptığı açıklamada "Siyasi partinin ilçe başkanının ilçe milli eğitim müdürüyle okul dolaşması, günlük siyaseti, particiliği çocuklara taşıması kabul edilebilecek bir şey değil. Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne sormak gerekiyor. CHP, MHP ve Vatan Partisi ilçe başkanlarını da yanınıza alıp okul dolaşacak mısınız? Bu çok yanlış, bundan geri adım atılmalı" dedi.

(Aydınlık)

Tarih:
Diğer Haberler