Mavi Balina'ya Karşı TLB Mücadelede Emniyet Görevde

Emniyet Genel Müdürlüğü Mavi Balina virüsüne karşı harekete geçti. Yurt çapında önlemler alınmaya başladı.

Mavi Balina'ya Karşı TLB Mücadelede Emniyet Görevde

Emnıyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Uzunkaya'nın başkanlığındaki toplantıya, genel müdür yardımcıları ve daire başkanlarının yanı sıra, il emniyet müdürleri de bulundukları illerden video konferans yöntemiyle katıldı. Tüm teşkilat mensuplarının 10 Nisan Polis Bayramı'nı kutlayan Uzunkaya, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri esnasında ve sonrasında alınan güvenlik tedbirleri ile ilgili yurdun dört bir yanında görev alan personele ayrı ayrı teşekkür etti.

KOORDİNELİ ÇALIŞILACAK
Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, bu doğrultuda da terör olaylarına mahal vermemek adına alınacak önlemlerin, tüm birimlerin önceliği olması gerektiğini belirtti. Çocuklarının ziyaret ettikleri internet sayfalarından haberdar olmaları konusunda ailelerden azami ilgi isteyen Uzunkaya, "Mavi Balina Virüsü" ile ilgili gerekli önlemlerin alınması için talimat verdi.

TLB'NİN MÜCADELESİ BÜYÜYOR

Türkiye Liseliler Birliği'nin, Mavi Balina virüsü ile mücadelesi gün geçtikçe büyüyor. Yaptığımız uyarılar yetkililer tarafından dikkate alınıyor ve gerekli önlemler alınmaya devam ediyor. Mücadelemiz, bu tür virüslerden genç arkadaşlarımızı kurtarana dek devam edecek.

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler