Öğretmenler Gününde "Kuran Tilaveti"

Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle ‘Kuran Tilaveti ve Dua Okunması’ etkinliği düzenliyor.

Öğretmenler Gününde "Kuran Tilaveti"

Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle ‘Kuran Tilaveti ve Dua Okunması’ etkinliği düzenliyor. Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay imzasıyla okullara gönderilen yazıda etkinliğe idarecilerin, öğretmenlerin, okul aile birliği temsilcilerinin ve velilerin katılımının sağlanması istendi.

 

İlçe Milli Eğitim’den okullara gönderilen yazıda şunlar denildi:

 

“24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle 15 Temmuz Demokrasi Mücadelesinde Şehit olanlar ile büyük bir özveriyle geleceğimizi inşa ede tüm öğretmenlerimiz için; 23 Kasım Perşembe günü 12.15’te Paşabahçe Camiinde Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua okunacaktır. Okullarımız idarecileri ile müsait olan öğretmenler, okul aile birliği temsilcileri ve velilerin katılımının sağlanması hususunda;

 

Gereğini rica ederim”

 

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gün olan 24 Kasım'ın, laiklikten ve çağdaşlıktan uzak şekilde kutlanacak olan, 15 Temmuz şehitleri için yapıldığı söylenen bu etkinlik gelecekte daha çok 15 Temmuzların olmasına hizmet etmektedir. Öğrencilerin milli değerlerine bağlı, çağdaş, laik, bilimsel eğitim görmeleri ülkemizin ve cumhuriyetimizin geleceği açısından en önemli hususlardandır. Bu nedenle bu etkinlik Milli Eğitim Bakanlığı tarafından derhal iptal edilmelidir.

Tarih:
Diğer Haberler