Okul Müdüründen Atatürk 'Rahatsızlığı' !

​​​​​​​İstanbul Bahçelievler Anadolu Lisesi’nde okul müdürü Atatürk baskılı tişört giyen öğrenciye tepki gösterdi.Atatürk siyasi simgedir dedi.

Okul Müdüründen Atatürk 'Rahatsızlığı' !

​​​​​​​İstanbul Bahçelievler Anadolu Lisesi’nde okul müdürü Atatürk baskılı tişört giyen öğrenciye tepki gösterdi.Atatürk siyasi simgedir, giyemezsin dedi. Okul Müdürü Hasan Aydın, 10 Kasım törenleri için okula Atatürk baskılı tişörtle gelen öğrenciye ağır ithamlarda bulundu. 

 

“BENİM İÇİMDEN DE FİSTAN GİYMEK GELDİ”

“Okula bu kılıkla neden geldin” diye soran Müdür Aydın, öğrencinin “İçimden geldi Hocam” cevabı karşısında adeta çılgına döndü. Aydın, “Benim içimden donla gelmek geldi, donla mı geleyim okulun bir kıyafeti var donla mı geleyim. 'Benim içimden böyle geldi' diye bir açıklama mı olur, ne demek ben böyle geldim. Ben sana soruyorum niye böyle geldin, 'benim içimden böyle geldi' diyorsun, benim içimden fistan giymek geldi. Neden kıyafetlerinizi giymiyorsunuz adamı dinden imandan çıkarıyorsunuz, törene kadar dese girmeyin!” ifadelerini kullandı.

"FATİH DE İSTANBUL’U FETHETTİ"

Lise öğrencisine demedik söz bırakmayan Müdür Aydın’ın tüm konuşmaları öğrenciler tarafından kayıt altına alındı.

İşte o skandal ifadeler:

“Evet Atatürk de biri! Sence hangisi önemli, biri de Hz.Adem’in doğum gününü kutlasın, Hz.Adem’in resmini koysun. Biri Fatih’in doğum günü ben 'Fatih’in resmiyle geleceğim' desin? Nasıl olacak? Ben böyle geldim diyorsunuz böyle bir şey yok! Burası senin babanın yeri değil, Atatürk de senin babanın uşağı değil. Benim için Atatürk ne ise senin içinde o. Kendi kendine sanki Atatürk’e yakınmış gibi numara çekiyorsun... Ee Türkiye’de herkes 10 Kasım’da saat 9.05’de Atatürk’ü kutluyor. Ben böyle geldim ne demek!"

 

 Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının basılı olduğu tişörtü, O'nun ebediyete intikalinin 79.yıl dönümünde giymek isteyen bir lise öğrencisine bu şekilde ithamlarda bulunan okul müdürü Hasan Aydın, ülkemizin ve Dünya'nın şartlarının, süreçlerin farkında değildir. Bugün Türkiye'nin önündeki biricik çıkış yolu Atatürk'tür. Atatürk'e dil uzatmaya kalkan herkes Atatürkçü, vatansever liselilerden, Türkiye Liseliler Birliği'nden gerekli cevabı almıştır, alacaktır.

Tarih:
Diğer Haberler