Valilik açıkladı: Pazartesi okullar tatil!

İstanbul Valiliği internet sitesinden yaptığı açıklama ile okulların yarın 1 gün tatil edildiğini belirtti.

Valilik açıkladı: Pazartesi okullar tatil!

İstanbul'da kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Vatandaşları evlerine kapatan kar çok sayıda uçuşu da iptal ettirdi. Bu arada İstanbul valiliği beklenen açıklamayı yaptı. İstanbul'da pazartesi günü eğitime bir gün ara verildi
Öğrencilerin merakla haber beklediği, velilerin telefon yağmuruna tuttuğu İstanbul Valiliğinden beklenen açıklama sonunda geldi. İstanbul'da pazartesi günü eğitime ara verildi.
,
9 OCAK PAZARTESİ OKULLAR TATİL

İstanbul Valiliği'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kar yağışının neticesinde kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler göz önüne alınarak, herhangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla tüm resmi ve özel kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde, gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, rehberlik araştırma ve halk eğitim merkezlerinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine, 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmesi uygun görülmüştür." ifadelerine yer verildi.

Tarih:
Diğer Haberler