TLB Genel Başkanı Yıldırım Gençer'den Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 99. yılı mesajı.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş fitilinin ateşlediği o büyük günün 99. Yılını kutluyoruz. 19 Mayıs 1919 Türk toplumunun kaderinin yeniden çizildiği bir tarihtir.

İstanbul'dan Samsun’a yola çıkan Bandırma Vapuru içerisinde sadece 48 vatanseveri taşımakla kalmamış, bir milletin umudunu ve kurtuluşunu da Anadolu’ya taşımıştır. Türk milletinin topyekün seferber edildiği bir dönemde, emperyalizm tarihte ilk kez bu topraklarda kaybetmiştir. 19 Mayıs sadece bizler için değil, emperyalizmin pençesinde olan tüm mazlum milletler için bir ışık yakmıştır.

19 Mayıs, umut demektir.

19 Mayıs, kararlılık demektir.

19 Mayıs, birlikte mücadele demektir.

19 Mayıs zafer demektir.

Ülkemiz 99 yıl önce olduğu gibi emperyalizmle içte ve dışta mücadele etmektedir. İngiliz ve Fransız emperyalizmini geçmişte nasıl dize getirdiysek bugün de Amerikan emperyalizmini ve onun taşeronları PKK ve FETÖ’yü dize getireceğiz. Geçmişimizden aldığımız büyük cesaret ve kararlılıkla yeni zaferlere yürüyoruz.

99.yılında Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız kararlılıkla yeni zaferlere yürüyoruz. Büyük önderimizin açtığı yolda ve gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğimize söz veriyoruz!

TLB Genel Başkanı
Yıldırım Gençer

Tarih:
Diğer Haberler