Atatürkçü, vatansever liselilerin buluşma adresi TLB yaz kamplarında birlikte öğrenirken eğlenecek, eğlenirken üreteceğiz.

Her işin altına “biz” olarak girip, “Yaz, Çiz, Üret” demek TLB kamplarının vazgeçilmezidir. Tek başına başaramayacağımız zorlu görevleri arkadaşlarımızla birlikte kolayca hallederiz. Bu kamplara arkadaşlığın değerini, paylaşarak çoğaltmayı, doğamızın gizemlerini, keşfedilmemiş yeteneklerimizi, tarihimizin bilinmeyenlerini ve geleceğe dair hayallerimizi sığdırırız.

İnsanlık dünyasının yeni bir yüzüyle tanıştığımız bir haftanın sonunda, kaynaşmış ve üretmenin mutluluğuna erişmiş olarak ayrılırız. Kampa katılan her arkadaşımız birbiri ile tanışır ve kaynaşır. Bu kaynaşmayı, belirlediğimiz yarışmalar, ekip çalışmaları ve turnuvalarla kolaylaştırırız.

Geçen sene verimini fazlasıyla aldığımız atölye çalışmalarımızı bu sene de devam ettireceğiz. Halk oyunlarından müziğe, fotoğrafçılıktan gazeteciliğe, Jeet Kune Do’dan resime her birini özenle belirlediğimiz atölyelerimizi, TLB’den mezun olan ya da TLB’ye kuruluşundan bugüne destek veren hocalarımızla gerçekleştireceğiz. Birlikte öğrenip, birlikte üreteceğiz. Arkadaşlarımızın hangi alana ilgisi olduğunu tespit edebilecek ve geleceğimize dair planlamalar yapabileceğiz. Atatürkçü liseliler bu kamptan her alanda donanımlı hale gelmiş; yazmayı, çizmeyi ve üretmeyi öğrenmiş olarak ayrılacak.

Geleceğimizi adım adım inşa etmeye devam ediyoruz.

Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz.

Gelecek liselilerin ellerinde yükselecek.

Kamp Tarihi: 27 Ağustos- 1 Eylül 2018
Kamp Yeri: Antalya
İletişim: 0545 552 20 06

Tarih:
Diğer Haberler