19 Mayıs 2019’da, İstanbul’da “100 Yıl Sonra Yeniden, Türkiye İçin Kenetlen” diye haykırıyoruz! Tüm milletimizi 19 Mayıs'ta kenetlenmeye çağırıyoruz!

Türkiye’nin yaşadığı meseleleri aşabilmesi amacıyla, Türk milletini birleştirmek için harekete geçiyoruz. 19 Mayıs’ın 100. yılı milletimiz için büyük bir fırsattır. Tüm milletimizi, 19 Mayıs’ta “100 Yıl Sonra Yeniden Türkiye için Kenetlen” sloganıyla yürümeye çağırıyoruz.

“KURTARICI BEKLEMİYORUZ, VAZİFEYE ATILIYORUZ”

Büyük kurtuluşumuzun ateşlendiği tarih 19 Mayıs 1919’dan 100 yıl sonra yeniden zor günlerden, ateşli günlerden geçiyoruz. İkinci İstiklal Savaşı günlerindeyiz. 100 yıl önce de düşman yurdumuzu çevrelemişti, bugün de Doğu Akdeniz’den ve Ege’den kuşatmaya çalışıyor. ABD ve onun bölücü terör örgütleri PKK ve FETÖ ülkemizi tehdit ediyor. Bütün bunlara karşı, Mehmetçik’imiz bütün onuruyla cephede düşmanı alt ediyor. Cumhuriyetimiz bütün kurum ve değerleriyle mücadele ediyor. 100 yıl önce de milletimiz fakr’u zaruret içinde harap ve bitap haldeydi; bugün de ailemiz, işçimiz, esnafımız ve gençliğimiz borçlanma ekonomisinin yarattığı sarsıntılar içerisinde bir çıkış yolu arıyor. İşte, 100 yıl önce bütün bu zor koşullara ve yedi düvel emperyalistlere rağmen bir millet küllerinden doğdu ve büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde dünyayı ayağa kaldıran büyük kurtuluşa imza attı. Bugün de bağımsız, özgür, başı dik ve üreten bir Türkiye için, o büyük mirası, Türk gençliği olarak üstleniyoruz. Kurtarıcı beklemiyoruz, vazifeye atılıyoruz!

“100 YIL ÖNCE DE KENETLENEREK BAŞARDIK”

Bütün dünyaya ve Türkiye düşmanı bütün odaklara karşı 100 yıl önce nasıl yaptıysak bugün de bütün gençliği ve Türk milletini emperyalizme ve geleceksizliğe karşı, Atatürk’te, vatan savunmasında ve üretimde kenetliyoruz! Sağ, sol demeden, PKK, FETÖ ve cümle terör örgütlerine karşı kenetleniyoruz. Dün, bugün demeden vatanımız ve emeğimiz için kenetleniyoruz. Karamsarlığa karşı, zor günleri paylaşarak aşma kararlılığıyla kenetleniyoruz. 100 yıldır Türkiye’yi teslim alamadılar. Sonsuza dek de alamayacaklar! 100 yıl önce birbirimize kenetlenerek başardık, bugün de kenetlenerek başaracağız.

EL ELE YÜREK YÜREĞE TÜRKİYE İÇİN KENETLENELİM

19 Mayıs 2019’da Türkiye’nin dört bir yanından 100 BİN GENÇ arkadaşımızla İstanbul’da buluşuyoruz. Gelin, 100. yılımıza yakışır bir biçimde, Türkiye’mizin ortak geleceği için büyük yürüyüşümüzü beraber başlatalım.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler