Acısıyla Tatlısıyla Bir Kampı Daha Geride Bıraktık

Bu yıl dördüncüsü 3-6 Eylül tarihlerinde Manavgat’ta düzenlenen TaLeBe Yaz Kampı sona erdi.

Acısıyla Tatlısıyla Bir Kampı Daha Geride Bıraktık

Ordu’dan Muğla’ya, Edirne’den Adana’ya kadar bir çok ilden katılımın sağlandığı kampta 4 gün boyunca eğlence, rekabet ve eğitim iç içeydi.

Kampçılar, eşit sayılarda takımlara ayrılarak, verilen konularda başından sonuna kadar kendilerinin hazırladığı  tiyatral sunumlar sergilemek suretiyle tatlı bir rekabet içine girdiler.

Bu tarz eğitimlerin yanında basketbol, futbol, satranç, tavla, bilek güreşi ve mucidinin TGB’liler olduğu ayak tenisi turnuvalarının da gerçekleştiği kampın sonunda kazanan takımlar için bir ödül töreni de düzenlendi.

Gece, kampçıların pek alışık olmadığı bir şekilde, kalabalık çadırlarda kalınan, sabah erken saatte kalkıp güne sporla başlanan, yaklaşık 15 saatin hep hareket halinde geçtiği kamp ilk başta epey yorucu ve dayanılmaz gelse de kampın sonuna gelindiğinde bir çok TLB’li şu ifadeyi kullanıyordu: “Kamp boyu yaşadığımız sıkıntılar artık özlenilecek birer anı...”

Yeni Dönem Bizi Bekler

Yaz tatilinin son günlerinde gerçekleştirdiğimiz bu kamp ile birlikte yaza mutlu bir veda etmiş olduk. Şimdi önümüzde tüm gerçekliğiyle yeni bir dönem durmakta. Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatanımız bildiğimiz liselerimizi bölücü ve gerici tüm saldırılara karşı aynı kararlılıkla savunmaya devam edeceğiz.

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler