Atatürk’e Hakarete Direnen Aileye TLB’den Ziyaret

TLB Antalya, Antalya Kepez'de Atatürk'e hakaret eden okul müdür yardımcısına tepki gösteren öğrenci ve ailesi evinde ziyaret etti.

Atatürk’e Hakarete Direnen Aileye TLB’den Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde, Antalya’nın Kepez ilçesindeki Şehit Çetin Çakmak Anadolu İmam Hatip Lisesi 10.sınıf öğrencilerinin dersine giren okul müdür yardımcısı Harun K.’nın Atatürk’ün fotoğrafı için, ‘‘İndirin bunu, hain hain bana bakıyor’’ demesine tepki gösteren öğrenci ve ailesi evinde ziyaret edildi.

Ulusal Kanal muhabiri, Vatan Partisi Antalya İl Yönetimi Ve Türkiye Liseliler Birliği Antalya İl Sorumlusu Baran Karabulut’un gerçekleştirdiği ziyarette Karabulut Ulusal Kanal mikrofonuna konuştu: ‘Atatürk’ten rahatsız olanlar varsın olsunlar. Onları yapacağımız işlerle daha çok rahatsız edeceğimize emin olabilirler. Türkiye Liseliler Birliği ve Türkiye Gençlik Birliği olarak Atatürk’e saygısızlık yapılmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Atatürk’ü silmeye kalkanları tarihten sileriz. Önce bir okulun adına baksın. Şehit Çetin Çakmak Atatürk’ün ‘Açtığı yolda, gösterdiği hedefe’ diyerek bu yolda şehit olmuş bir Jandarma Özel Harekat’tı. Türkiye Cumhuriyet’inin değerleri için şehit oldu. Ve adı bu okula armağan edilerek ölümsüzleştirildi. Okul müdür yardımcısı Harun K.’yı hatasını kabul edip Türk milletinden özür dilemeye ve istifa etmeye davet ediyoruz. Kurucu önderimize hakaret etmek anayasal bir suçtur! Gereğinin yapılmasını talep ediyoruz. Herkesi Türkiye Liseliler Birliği’nin haklı mücadelesine omuz vermeye, üye olmaya, destek olmaya davet ediyoruz’’ dedi.

Anne Mine Öcek ise diğer ailelere ve öğrencilere bu konularda duyarlı olmalarının ve tepki göstermelerinin gerekli olduğunu vurguladı.

Tarih:
Diğer Haberler