Atatürkçü Liseliler TLB Toplantılarında Buluşuyor

Türkiye'nin dört bir yanında Atatürkçü, vatansever liseliler TLB çatısı altında buluşuyor, kendi geleceklerini TLB toplantılarıda planlıyorlar.

Atatürkçü Liseliler TLB Toplantılarında Buluşuyor

Geçtiğimiz haftasonu Türkiye'nin bir çok yerinde Atatürkçü, vatansever liseliler TLB toplantısında buluştular. Edirne, Eskişehir, Ödemiş ve Konya'da gerçekleşen etkinliklerde liseliler kendi geleceklerini planlıyorlar.

Kütahya İl Örgütümüz, Genel Başkanımız Hakkı Erman Ergincan'ın katılımıyla TLB Genel Üye Toplantısı gerçekleştirdi.

Aralık ayı çalışma planının oluşturulduğu toplantıda Bingöl'e Gelecek Köprüsü kitap kampanyasını daha büyük kitlelere ulaştırmak için neler yapılacağı planlandı ve yeni kurulan TLB Emet İlçe Örgütü için faaliyet programı hazırlandı. 

Edirne'de gerçekleşen ve TLB’nin bugüne kadar yaptığı çalışmaların,eylemlerin ve kampanyaların anlatıldığı etkinlikte TLB'li olmanın anlamı konuşuldu. TLB’li olmayan bir çok arkadaşlarımızın da aramıza katılmasıyla Edirne kalemizi güçlendirdik. 

TLB Eskişehir İl Örgütümüzün Genel Başkanımız Hakkı Erman Ergincan'ın katılımı ile düzenlediği toplantıda Bingöl'e Gelecek Köprüsü kampanyası ele alındı.

Toplantıda TLB'nin durumu, geçmiş dönem faaliyetleri ve gelecek dönem planları konuşulurken gelecek dönem planlanması yapıldı. Eskişehir'de yapılacak eğitimler ve sosyal faaliyetler konuşulurken Bingöl'e Gelecek Köprüsü sloganı ile gerçekleştirdiğimiz kitap kampanyamızın çalışma planı çıkarıldı. 

Liseliler Eskişehir'in her alanında, liselerinde örgütlenmenin gerekli olduğunu ve mücadelenin kalelerini güçlendireceklerini belirttiler.

İzmir Ödemiş İlçe Örgütümüz, Cumhuriyet'imizin ilk döneminde, eğitim devrimi sırasında yaşanan bir konuyu kesit alan “Öğretmen Kemal” filmini izledi.

Filmi izledikten sonra Türk gençliğinin üzerine düşen görevleri konuşan Ödemişli gençler, 23 Aralık’ta Şehit Asteğmen Kubilay’ı anmak için Menemen de olacaklar. Geleceğin aydınlık neslini yetiştirmek için Atatürkçü mücadelenin içinde olmak ve Atatürk'ün Türkiye'sini kurmak olduğunu belirten liseliler Ödemiş'in Atatürkçü, vatansever gençlerinin adresi olan Türkiye Liseliler Birliği çatısı altında bu mücadelenin önemini konuştular.

Daha sonra etkinliğe gelen arkadaşların getirdikleri Bingöl'e Gelecek Köprüsü etkinliği için gelen hikaye, roman, şiir kitaplarını topladılar.

Konya'da gerçekleşen toplantı siyasi gündemin değerlendirmesiyle başladı ve ardından geçmişi dönemin değerlendirilmesi ile gelecek dönem etkinlik takvimi planlandı.

Gelecek dönem planlamasında “Bingöl’e Gelecek Köprüsü” kampanyamızın çalışma planı çıkartılırken yapılacak etkinlikler de konuşuldu. Planlamanın ardından toplantı sona ererken TLB üyeleri Konya’nın tüm liselerinde TLB bayrağını dalgalandıracaklarını vurguladı.

Sen de TLB’ye katıl, Atatürkçü,vatansever liselilerin kalesi TLB’yi daha da büyütelim!

İletişim: 0541 952 7969

Tarih:
Diğer Haberler