Atatürksüz Eğitime Karşı Dayanışma Kahvaltısı gerçekleşti

İstanbul İl Örgütümüz, dün Avcılar'da Atatürksüz Eğitime Karşı Dayanışma Kahvaltısı'nda buluştu.

Atatürksüz Eğitime Karşı Dayanışma Kahvaltısı gerçekleşti

TLB İstanbul’un düzenlediği kahvaltıda TLB İstanbul İl Sorumlusu Ersoy Akalın, TGB Genel Başkan Yardımcısı Bora Çelik, Aydınlık Gazetesi Haber Müdürü Tevfik Kadan, Vatan Partisi İstanbul Öncü Kadın İl Başkanı Gürsel Karataş, Avcılar Kent Konseyi Başkanı Mert Ali Ak ve ADD Avcılar İlçe Başkanı Celal Demirel konuşmacı olarak katıldı.

 

Kahvaltıda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’den zafer ile çıkacağı, Türk gençliğinin ve Türk milletinin Mehmetçiğimizin bir adım gerisinde olduğu, Atatürksüz eğitimin sonucunda gelecek nesillerin milli değerlerimizden habersiz, Cumhuriyet devrimlerini bilmeyen, tarihimizden bir haber nesiller olacağı vurgulandı. Atatürksüz müfredata karşı vatansever liselilerin başlatmış olduğu, not kaygısının olmadığı, sınav stresinin yaşanmadığı, öğrenciler arasında not yarışlarının olmadığı, beraber öğrenmenin ve beraber öğretmenin mutluluğunun olduğu Atatürkçülük Okulları 29 Ocak’ta Bakırköy’de, 30 Ocak’ta Pendik’te ve 31 Ocak’ta Beşiktaş’ta, İstanbul’un 3 bölgedesinde yapılacağı bir kez daha vurgulandı. Atatürkçülük Okulları kahvaltının asıl gündemi idi. Okullarda verilmeyen, ders kitaplarından kaldırılan Atatürk ilke ve devrimlerini bu okullarda daha iyi kavrayacağımız katılımcılara bir kez daha vurgulandı.

 

TLB İstanbul İl Sorumlusu Ersoy Akalın “Cumhuriyet devrimi eğitiminin temel stratejisinde fikri hür, vicdanı hür insanlar yetiştirmeyi hedeflemektedir.” diyerek konuşmasına başlayan Ersoy Akalın sözlerine şöyle devam etti “Yeni müfredatla birlikte evrim teorisi ve Atatürkçülük, kitaplardan çıkartıldı. Atatürk’e darbeci dahi denildi.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Ersoy Akalın’dan sonra ki konuşmacı Aydınlık Gazetesi Haber Müdürü Tevfik Kadan “Gün gelecek deccal bu toprakları kan gönlüne döndürecek ama göklerde ki meleklerle zalimi yeneceğiz. Bugün Afrin’e giren Türk Ordusu bu melekler gibidir. Bu harekat AKP, CHP, MHP harekatı değil memleket harekatıdır.” açıklamasını yaptı.

 

Tevfik Kadan’ın ardından TGB Genel Başkan Yardımcısı Bora Çelik konuşmasını şöyle başlattı “Eğer bugün TLB birbirine benzemeyen insanlarla birlikte çalışabiliyorsa, biz de elimizden geleni yapacağız.” dedi ve cümlesini “Bu günlerden sonra, Güneş Türkiye’den Doğacak.” diyerek bitirdi. Düzenlenen kahvaltıya CKD Avcılar’ın, ADD Avcılar’ın, VP Avcılar’ın, Avcılar Kent Konseyi’nin, Balkan Türkleri Derneği Avcılar’ın, Çevre Koruma Derneği’nin ve Firuz Köy Cemevi’nin, temsilcileri katıldı.Kahvaltının sonunda ise katılımcılar “Atatürksüz müfredatların bu ülkede barınamayacağını” bir kez daha dile getirdi.


Atatürkçülük Okulları İstanbul ayağı için iletişim: 0535 059 3888

Tarih:
Diğer Haberler