Atatürksüz Müfredata Geçit Vermeyeceğiz!

Tüm Türkiye'den gelen binlerce liseli tek bir slogan altında Anıtkabir'e yürüdü: Atatürksüz müfredata geçit vermeyeceğiz.

Atatürksüz Müfredata Geçit Vermeyeceğiz!

Türkiye'nin en büyük liseli örgütü, Türkiye Liseliler Birliği olarak dün 29 Ekim 2017 günü Ankara'da tarihi bir eylem gerçekleştirdik.

 

1 ay önce Istiklalimiz ve istikbalimiz sloganıyla 26 Ekim'de Samsun'dan başlattığımız, ardından Amasya, Erzurum, Sivas'ta gerçekleşen İstiklal Yürüyüşü dün Ankara'da sona erdi.

 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen binlerce Atatürkçü vatansever liseli Ankara İkinci Meclis önünden Ata'sının huzuruna, Anıtkabir'e yürüdü. Mustafa Kemal'in askerleriyiz, Atatürk gençliği görev başında, İstiklal yolunda Mehmetçiğin yanında sloganları ile yürüyen liseliler Atatürksüz müfredata geçit vermeyeceğiz dediler.

 

Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan yürüyeceğime ant içerim pankartı ile eyleme damga vuran TLB, Mustafa Kemal'e ve Cumhuriyet devrimine selam gönderdi. Kahrolsun Amerikan emperyalizmi sloganının yankılandığı Ankara sokaklarından halktan büyük destek görüldü ve Anıtkabir'de yüzbinler buluştu.

Tarih:
Diğer Haberler