Dayanışma Kahvaltısında İstiklal Yürüyüşü'ne Çağrı

TGB TLB İzmir Dayanışma Kahvaltısı'nda Atatürkçü vatanseverler buluştu, 29 Ekim İstiklal Yürüyüşü anlatıldı.

Dayanışma Kahvaltısında İstiklal Yürüyüşü'ne Çağrı

TGB TLB İzmir Dayanışma Kahvaltısı'nda Atatürkçü vatanseverler buluştu, 29 Ekim İstiklal Yürüyüşü anlatıldı.

 

TGB TLB İzmir İl Örgütünün düzenlediği Atatürkçü Gençlik İstiklal Yolunda Dayanışma Kahvaltısı Atatürkçü vatansever İzmirlileri buluşturdu. TLB Genel Başkanımız Yıldırım Gencer'in de katıldığı kahvaltıda açılış konuşmasını TGB İzmir İl Başkan Yardımcısı, TLB İzmir İl Sorumlusu Doğa Dursun yaptı. 


Doğa Dursun, "Vatan savunması son hızla devam ediyor. Bugün ordumuz İdlib'e girerek Amerikancı koridora izin vermiyor. Bunun yanı sıra Türkiye'de terörle mücadele, ekonomik kriz ve Cumhuriyet'e yapılan saldırılar çözüm bekliyor.  Bütün bunlara çözüm olmak için Türkiye henüz milli bir programa sahip değil. Bu nedenle 29 Ekim'de İstiklal Yürüyüşü'ne hazırlanmamızın sebebi ilk başta saydığım meselelere çözüm olmak" dedi.

 

"29 Ekim'de Atatürkçü gençlik istiklal yolunda"

 

Doğa Dursun'un konuşmasının ardından TLB İzmir İl Sekreteri Ali Özgür,  "Mithatpaşalardan Resneli Niyazilerden gelen geleneğinin fedaileriyiz. 29 Ekim'i bu fedailikle öreceğiz. Liselerde Atatürk devrimlerinin en kararlı savunucuları olduk. Sırtımızdaki sorumluluğun farkındayız, bunu taşıyacak özgüvene de sahibiz" diyerek 29 Ekim'de Atatürk gençliğinin İstiklal yolunda olacağını belirtti.

 

"Bölge ülkeleriyle iş birliği içinde olmalıyız"

 

TLB Genel Başkanımız Yıldırım Gencer, " Türkiye'de Türk ordusunun 2014'ten itibaren yürüttüğü büyük bir savaş var.  Yürüyen büyük bir terörle mücadele var. TGB bir çözüm de sunuyor. Bölge ülkeleriyle işbirliği halinde olmalıyız" dedikten sonra iç cephede süren mücadeleye değindi"

 

"Müfredattan Atatürk'ü çıkarırsanız gençlik, soluğu Atatürk'ün yanında alır"

 

"Sosyal bilgiler ve tarih derslerinde Atatürkçülüğün kazanımları büyük ölçüde çıkarıldı. O yüzden burada bizim atacağımız her adım çok önemli. Türkiye Gençlik Birliği olarak o yüzden İstiklal Yürüyüşü'nü düzenliyoruz. Siz müfredattan Atatürk'ü çıkarırsanız gençlik soluğu Atatürk'ün yanında alacaktır.   
29 Ekim'de bütün vatansever Atatürkçü vatandaşlarımız davetlidir"

 

Kahvaltı, TGB TLB İzmir İl Örgütünün 29 Ekim İstiklal Yürüyüşü'ne çağrı yapması ile sona erdi.

Tarih:
Diğer Haberler