Denizli'de TLB Genel Üye Toplantısı Gerçekleşti

TLB Denizli İl Örgütümüz, Genel Başkanımız Hakkı Erman Ergincan'ın katılımı ile TLB Denizli Genel Üye Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Denizli'de TLB Genel Üye Toplantısı Gerçekleşti

Türkiye Liseliler Birliği Denizli İl Örgütümüz, Genel Başkanımız Hakkı Erman Ergincan'ın katılımı ile Denizli'nin Atatürkçü, vatansever liselilerini TLB Denizli Genel Üye Toplantısı'nda buluşturdu.

Siyasi gündemin değerlendirildiği toplantıda 31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlerde partilerin aldığı tavırlar, Danıştay'ın Andımız'a yönelik kararları ve MEB'in açtığı temyiz davası, savcılığın açıkladığı "Ergenekon kumpas, örgüt yok" mütaalasını ve Türkiye'nin ekonomik durumu tartışıldı.

Geçmiş dönem değerlendirmesi başlığı altında TLB'nin geçtigimiz Ekim ve Kasım aylarındaki faaliyetleri konuşuldu. Özellikle 29 Ekim, TLB'nin 5. yılı etkinlikleri, 10 Kasım etkinliği ve Andımız imza kampanyasında gelinen son durum konuşuldu. 

Gelecek dönem planlanmasında TLB'ye katılan yeni arkadaşların da dahil olacağı sosyal faaliyetler konuşuldu. Diğer gündem başlıkları olan TaLeBe dergisi, Maliye ve Eleştiri-Özeleştiri konuları ile toplantı sona erdi.

Sen de TLB'ye katıl, Denizli'de vatanseverliğin kalesini birlikte daha da güçlü hale getirelim.


talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler