Kocaeli Ulusal Egemenlik Buluşması gerçekleşti

Kocaeli İl Örgütümüz, Genel Başkanımız Yıldırım Gençer ve kitle örgütlerinin katılımıyla ulusal egemenlik buluşması gerçekleştirdi.

Kocaeli Ulusal Egemenlik Buluşması gerçekleşti

TLB Kocaeli, Genel Başkanımız Yıldırım Gençer'in katılımıyla Ulusal Egemenlik Buluşması düzenledi. Düzenlenen programa Vatan Partisi (VP) İl Başkanı S. Vedat Olguntürk, yönetim kurulu üyeleri, TGB Kocaeli İl Başkanı Bora Hasan Yavuz, TLB İl Başkanı Mustafa Desteci ve vatansever, Atatürkçü gençler katıldı.

CUMHURİYET DEVRİMLERİNİ SAVUNACAĞIZ

TLB Genel Başkanı Yıldırım Gencer, “23 Nisan 1920 Cumhuriyetimizin eylemsel olarak kurulduğu tarihtir. Büyük Millet Meclisi önderliğinde emperyalizme karşı mücadele verdik ve zafere ulaştık. Coğrafyamızdaki 150 yıllık Türk devrimine ve anayasa tarihine sırtımızı yaslıyoruz. Vatansever ve devrimci geleneğimiz bizlere büyük görevler yüklüyor. TLB olarak bu geleneğin mirasçılarıyız. Cumhuriyet devrimlerini her zaman savunacağımıza ve koruyacağımıza söz veriyoruz” dedi. Genel Başkanımızın ardından konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli İl Başkanı Mustafa Desteci ise, “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize armağanı olan bu kutlu ve şanlı günü unutturmayacağız. TGB-TLB olarak Atatürk devrimlerinin peşinde, ilke ve inkılaplarının izinde olarak demokrasi mücadelesinde, en ön saftayız”

Kocaeli Ulusal Egemenlik Buluşması

1/4
2/4
3/4
4/4
Tarih:
Diğer Haberler