Ödemiş'te TLB Bayrağı Dalgalanacak

TLB Ödemiş İlçe Örgütümüz, gerçekleştirilen toplantı ve eğitim ile kuruldu. Ödemiş'in Atatürkçü, vatansever liselileri TLB çatısı altında buluştu.

Ödemiş'te TLB Bayrağı Dalgalanacak

TLB İzmir İl Örgütümüz, yapılan toplantı ile Ödemiş İlçe Örgütünü kurdu. Gerçekleştirilen toplantıda TLB Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu belirlenmesinin ardından TLB İzmir Sorumlusu Ali Erdem Köz, "Atatürk ve Teşkilatçılık" eğitimi verdi.

Düzelenen toplantı, Ödemiş'teki Atatürkçü, vatansever liselileri TLB çatısı altında buluşturdu. İlçe örgütünün kurulmasının ardından toplantıda görevler belirlendi. TLB Ödemiş İlçe Örgütü Başkanlığına, TLB Meclisi Üyesi TLB İzmir İl Yöneticisi Yusuf Çetin seçildi. TLB Ödemiş İlçe Sekreterliğine İrem Nehir Sayın, AFK Sorumluluğuna Selin Şentürk ve Yayın Sorumluluğuna ise Süleyman Kürşad Şahan seçildi.

Ödemiş'te Atatürkçülük Bayrağına Daha Yukarı Taşıyacağız

TLB İzmir Sorumlusu Ali Erdem Köz, TLB Ödemiş'in kurulmasının ardından "Bizler, şimdi Ödemiş'te Atatürkçülük bayrağına sıkı sıkı sarılıyor ve vatansever liselileri TLB çatısı altında teşkilatlanmaya çağırıyoruz. Liselileri birliğe çağırarak tam bağımsız Türkiye'yi kurmak, liselerimizi aydınlatmak istiyoruz" diyerek Ödemiş'te Atatürkçü gençleri TLB çatısında birleştireceklerini vurguladı

Atatürk Gibi Teşkilatlı, Atatürk Gibi Teşkilatçı

Yapılan toplantının ardından, "Atatürk ve Teşkilatçılık" eğitimi gerçekleştirdi. Gerçekleşen eğitimde teşkilatın ve teşkilatçılığın önemi tartışıldı. Atatürk'ün "Çöl sanılan bu âlemde saklı ve kuvvetli hayat vardır. O, millettir, Türk milletidir. Eksik olan şey teşkilattır. O teşkilat organize edilebilirse, vatan da, millet de kurtulur" sözünden bahsedilen eğitimde, "Atatürk, Anadolu'da henüz direnişi yeni başlatıyorken bu sözleri ile kararlılıkla milletine sesleniyordu. Daha sonra sırtını yasladığı Türk Milleti ile düşmanı yenilgiye uğrattı, küllerinden bir vatan yarattı" dendi.

Ödemiş'te TLB Bayrağı Daha Da Yükselecek

"Liseler bizimle aydınlanacak ve sistemin tüm argümanları ile mücadele edeceğiz. Aklın uyuşmasına karşı her yerde sanatla, sporla, bilimle, müzikle cevap vereceğiz. Yaşayacağız, yaşatacağız" denilerek sona eren eğitimde, liseliler, Ödemiş'te TLB bayrağını yükselteceklerinin iradesini ortaya koydu.

Sen de Atatürkçü, vatansever liselilere, TLB'ye katıl!

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler