Şırnak'a Gelecek Köprüsü

Tüm yurttan binlerce insanımızın emeğiyle, dayanışma içinde bölgede üniversiteye hazırlanan öğrencilerin ihtiyaçların tamamını karşılayacağız.

Şırnak'a Gelecek Köprüsü

Ülkemizin devlet ve millet olarak terörle topyekün mücadele verdiği şu dönemde yeni eğitim-öğretim yılına başlayacağız. Atatürk Devrimlerine bağlı yurttaşlar yetiştirme şiarıyla yeni dönemde yeni hayatlar şekillendireceğiz.
               
              Mücadelenin en sıcak olduğu bölgelerden birinden, Şırnak’dan bir lisenin müdürü bizlere ulaştı. Geleceğe yön verme konusundaki azmi ile bizlere örnek oldu. Bölgedeki öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlanması için koşulların elverişsiz olduğunu aktardı. Hazırlanmaları için yeterince kaynak kitapları bulunmuyor. Bizler de bunu görev olarak bildiğimizi söyledik.  Yeni Kubilaylar,Fethi Sekinler, Ömer Halisdemirler yetiştirebilmek için tüm gençlerin eğitimini sağlıklı bir şekilde tamamlayabilmesini sağlamak hepimizin görevidir.

Tüm yurttan binlerce insanımızın emeğiyle, dayanışma içinde ihtiyaçların tamamını karşılayacağız.  Amerikan destekli terör örgütlerine karşı mücadeleyi devam ettirecek yeni kadroların buralardan yetişeceğinden kuşkumuz yok.  Ateşin en çok düştüğü bölgedeki arkadaşlarımızın yaşam şartlarının hain terör örgütleri tarafından düşürülmesine izin vermeyeceğiz. Türkiye’nin en batısından en doğusuna kadar Türk Gençliği devletin bağımsızlığı ve milletin istikbali için ter dökmeye hazırdır. Her daim de olacaktır.
               
              Herkesi kampanyamıza destek olmaya, sağlayacağımız kitaplarla gençlerin geleceğine sağlam köprüler kurmaya davet ediyoruz. Unutmayalım ki ; her kitap yeni bir hayatın ilk adımı olacak.

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler