Sivas'ın teşkilatlı gençleri yeni döneme hazır!

TLB Sivas Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantısı TLB Sivas İl Sorumlusu Yunus Kazak'ın katılımıyla bugün gerçekleşti.

Sivas'ın teşkilatlı gençleri yeni döneme hazır!

Türkiye Liseliler Birliği (TLB) Sivas İl Yönetim Kurulu Toplantısı 6 Ekim 2018  Cumartesi günü Sivas’ta gerçekleşti. TLB Sivas İl Sorumlusu Yunus Kazak ve TLB üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda “TLB üyeleriyle tanışma, siyasi gündemin değerlendirilmesi, geçmiş ve gelecek gündem değerlendirmeleri” toplantı rotasını oluşturdu.

 

“Hırs, Mücadele, Bilinç!”

Toplantının siyasi gündeminde “ Ekonomik kriz, vatan savaşı” gibi gündemde tazeliğini koruyan olaylar konuşulurken bunlardan en çok “ekonomik kriz” tartışıldı. Ekonomik krizin insanları nasıl etkilediği, bu krizin neyden kaynaklı olduğu gibi konular münakaşa edilirken “ Bu olaylara karşı biz neler yapmalıyız?” sorusuna üyelerden çeşitli yanıtlar geldi: “Her şey sende başlayıp sende biter”, “Bu ülke için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız”, “Hırslı, mücadeleci ve bilinçli olmalıyız.”sözlerinin tartışmada bir hayli üstünde duruldu.

“Birlikte Güçlü Bir Aileyiz” 

Eleştiri-özeleştiri gündemiyle yavaş yavaş son bulan toplantıda TLB üyeleri çeşitli açıklamalar yaptı: “Burada kimse kimseden üstün değil, hepimiz eşitiz. Tamamen bir aile ortamındayız. Birbirimize karşı sadakatli, paylaşımcı olmalıyız. Bu platformda çok güzel tecrübeler edineceğiz. Biz birlikte güçlü bir aileyiz.” sözlerini kaydeden TLB üyeleri, yeni dönemde Sivas’taki teşkilatçı gençleri aralarında görmekten mutluluk duyacağını dile getirdi.

 

Tarih:
Diğer Haberler