TLB Ankara 29 Ekim'e Hazır

Ankara İl Örgütümüz, TGB Ankara İl Sekreteri Ali Çağlar Sönmez ve TLB İl Sorumlusu Volkan Taşdemir'in katılımıyla 29 Ekim çalışmalarını planladı.

TLB Ankara 29 Ekim'e Hazır

Türkiye Liseliler Birliği Ankara, TGB Ankara İl Sekreteri Çağlar Sönmez ve TLB Ankara İl Sorumlusu Volkan Taşdemir'in katılımıyla genel üye toplantısı düzenledi.

Toplantıda, TLB Ankara’yı daha geniş çevrelere yaymak ve daha büyük bir Ankara örgütü yaratmak için neler yapabileceği konuşuldu. Yeni dönem hedeflerinin belirlendiği toplantıda ayrıca 19 Ekim 2018 tarihinde 5. Yılını dolduracak olan Türkiye Liseliler Birliği’nin yıl dönümü etkinlikleri planlandı.

29 Ekim’de Ankara'da yapılacak olan yürüyüşümüzün planları ve örgütlemesinin konuşulduğu toplantıda görev değişiklikleri de oldu. Geçmiş dönem TLB Ankara sosyal medya sorumluluğu görevini yürüten Oğulcan Yaldız, TLB Ankara İl Başkanlığı görevine seçildi. Geçmiş dönem TLB Ankara İl Yöneticisi Seçkin Öz ise TLB Ankara İl Sekreterliği görevine seçildi.

Türkiye Liseliler Birliği olarak, Ankara'daki tüm liselileri 29 Ekim'de Türkiye Sahip Çık demek için TGB ile birlikte Anıtkabir'e yürümeye davet ediyoruz.

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler