TLB Ankara’da Bayrak Değişimi ve Yeni Dönem Rüzgârı

"Vatanın birliği ve milletin geleceği için liselerde yürüttüğümüz mücadeleyi hep birlikte büyüteceğiz ve ileriye taşayacağız."

TLB Ankara’da Bayrak Değişimi ve Yeni Dönem Rüzgârı

TLB Ankara 21 Eylül’de TLB Genel Sekreteri Furkan Kaplan’ın katılımıyla Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Diyarbakır’da emperyalizm güdümlü teröre karşı evlatları için mücadele veren annelerden, kayyum atanan illere, eğitim sistemindeki sorunlardan edebiyat ve müzikteki neoliberal kültürel saldırılara dek birçok konu tartışıldı. Çözüm önerileri ve liselerde neler yapılabileceği konuşuldu.
Geçmiş dönem değerlendirmesiyle devam eden toplantıda geleceğe dönük dersler çıkarıldı ve yeni yönetim belirlendi. Yaklaşık 5 yıldır çeşitli görevlerde liseli mücadelesi veren Oğulcan Yaldız TLB’den mezun oldu. Yaldız konuşmasında; “5 yıldır içerisinde bulunduğum liseli mücadelesinden mezun oluyorum. Mücadeleye üniversite amfilerinde TGB'de devam edeceğim. TLB bir okuldur. Benim de bu okuldan ve sizlerden öğrendiğim çok şey oldu. Şimdi bu öğrendiklerimle üniversitede tam bağımsız Türkiye ateşini daha da yükseltme zamanı. Hala aynı mücadelenin ve aynı teşkilatın içerisindeyiz. Yeni dönemde herkese başarılar. Yaşasın Türkiye Liseliler Birliği!” dedi.
Yaldız’dan görevi devralan Rüveyda Mankan, “Oğulcan arkadaşımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Vatanın birliği ve milletin geleceği için liselerde yürüttüğümüz mücadeleyi hep birlikte büyüteceğiz ve ileriye taşayacağız. Devraldığım mücadele bayrağını daha ileriye ve daha yükseğe taşıyarak benden sonrakilere en iyi şekilde teslim edeceğim.” dedi.
Toplantının devamında Teröre Lanet Analara Destek imza çalışması için planlamalar yapıldı.

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler