TLB Ankara'nın Yeni Yönetimi Andımız İçin Kolları Sıvadı

Ankara il örgütümüz, İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi.Yeni yönetim 'Andımız Yeniden Okutulsun' imza kampanyasını planladı.

TLB Ankara'nın Yeni Yönetimi Andımız İçin Kolları Sıvadı

Ankara il örgütümüz, 19 Kasım Pazartesi günü İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi.Toplantı, geçmiş dönemin değerlendirilmesi ile başladı ve Andımız kampanyasının planlanması ile devam etti.

 

SİYASİ GÜNDEM DE DEĞERLENDİRİLDİ

Türkiye’nin içinde bulunduğu bu çetin dönemden,saplandığımız krizden kurtulmanın tek yolunun Kemalist Devrim olduğu vurgulandı.Bu süreçten milli birlik ve beraberlikle çıkılacaktır.Birlik ve beraberliğimizin temsilcisi,’’Ölümsüz Önderimiz Atatürk’e’’verdiğimiz sözün Andımızın gerekliliği belirtildi.
Siyasi gündemin tartışılmasının ardından gelecek dönem planlamaları yapıldı.Andımızı geri getirmek için başlattığımız imza kampanyasını ilk haftası değerlendirildi ve 'Andımız Yeniden Okutulsun' imza kampanyası için yapılacak yeni çalışmalar planlandı. 


YENİ YÖNETİM İLE BAŞKENT HAZIR


Toplantı,başkent Ankara’da liseli mücadelesine önderlik edecek yeni arkadaşlarımızın il yönetim kuruluna girmesi yönündeki tartışmalarla devam etti. TLB Ankara İl Saymanlığına Hüseyin Mercan, TLB Ankara İl Sayman Yardımcılığına Özlem Gedik, TLB Ankara İl AFK Yardımcılığına Reyhan İşgören ve İlkay İleri, TLB Ankara Kültür Sanat Birimi Yardımcılığına Yankı Deniz Aldemir, Melis Kadim ve Zülem Baştuğ seçildi. 

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler