TLB Bayramda Harçlık Değil, Kitap İstiyor

Bizler için bu sene bayramlaşmanın ilk adresi Şırnak. TLB olarak mutluluğumuzu, sevincimizi Şırnak’ta ki kardeşlerimizle paylaşıyoruz.

TLB Bayramda Harçlık Değil, Kitap İstiyor

Genel Başkanımız Yıldırım Gençer, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
İşte Yıldırım Gençer'in Kurban Bayramı mesajı:

"Türkiye Liseliler Birliği (TLB) olarak büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öperiz.

Bayramlar bizler için birliğin ve beraberliğin günüdür. Büyüklerimizden öğrendiğimiz, küçüklerimizle kucaklaştığımız sıcacık gündür. Mahalle arkadaşımızın, sıra arkadaşımızın, sınıf arkadaşımızın bir olduğu gündür.
Büyük özlemle, hasretle kucaklarız bayramları.

Kilometrelerce yollar aşılır sevdiklerimizin, büyüklerimizin yüzlerindeki bir tebessüm için. Yollar yorucu olsa da sonundaki sevincin tarifi olmaz. Bayramlara duyduğumuz özlemler, birliğimize, kardeşliğimize duyduğumuz özlemlerdir.

Uzak yollardan gelen bir haberle gireceğiz bayrama. Şırnak’ta bir okul müdürümüzün çağrısı üzerine üniversite sınavına girecek olan arkadaşlarımıza YGS-LYS kitapları topluyoruz. Kardeşlerimize el uzatıyoruz.

Bizler için bu sene bayramlaşmanın ilk adresi Şırnak. TLB olarak mutluluğumuzu, sevincimizi Şırnak’ta ki kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Üniversite sınavına hazırlanmak için kitap ihtiyacı duyan arkadaşlarımıza yurdun dört bir yanından kitap topluyoruz.

TLB bu sene bayramda harçlık değil, kitap istiyor. Götüreceğimiz her kitap geleceğe daha umutla ve güvenle bakmamızı sağlayacak. Bayramların verdiği duyguyla ve bilinçle hareket ediyoruz, bayram harçlıklarımızı Şırnak’a götürüyoruz. "

 


El ele verip kampanyayı büyütelim. Binlerce kitapla Şırnak'a gidelim.
İletişim: 0545 552 2006


talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler