TLB Bodrum genel üye toplantısı yapıldı

TLB Bodrum,TLB Muğla İl Sorumlu Yardımcısı Berkay Gözel'in katılımı ile üye toplantısını gerçekleştirdi.

TLB Bodrum genel üye toplantısı yapıldı

Toplantı ilçe yöneticilerinin gündeme dair konuşmaları ile başladı. Toplantı da siyasi gündem 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması ve 2 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Gençlik Meclisi idi.
Gençlik Meclisi ile ilgili sunum yapan İlçe Sekreteri Mehmet Öden "Bu süreçte bal arısı gibi olacağız. Kovanı doldurmak için var gücümüzle çalışacağız." diyerek kararlılığını belirtti.
TLB Muğla İl Sorumlu Yardımcısı Berkay Gözel "Türkiye'nin öncelikli iki sorunu terör ve ekonomik sarsıntılardır. Bu halk oylamasında milleti evet veya hayır cephesinde kutuplaştırmak doğru olmaz. Hayır diyen de evet diyen de vatanseverdir. 'Hayır diyen teröristtir','Evet diyen vatan hainidir.' gibi söylemler Türk milletini iki cepheye böler ve bu bizim en son isteyeceğimiz şeydir." diyerek birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

TLB Bodrum İlçe Başkanı Yağız Coşkun "Mehmetçiğin Amerika'nın terör örgütlerine karşı verdiği mücadelenin kararlılığı ile halk oylaması sürecinde Hayır'ı öreceğiz."diyerek vatan mevzisinde biz liselilerin yerini belirtti.
TLB Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Kayra Çanakçı ise "Türkiye'nin öncelikli sorunları terör ve ekonominin yanında gençliğin iş ve gelecek kaygısı da var. Üniversite mezunları işsiz,öğretmenler atanamıyor. Bunlar da ülkemiz için önemli sorunlar." diyerek eklemelerde bulundu.
TLB Bodrum Basın-Propaganda Sorumlusu Ecem Teke "Bizler geleceğimizi,egemenliğimizi ve memleketimizin her karış toprağını ağır bedeller ödeyerek kazandık. Şimdi ise 'kayıtsız şartsız' bizim olan egemenliğimizi teslim etmeyeceğiz."diyerek milli egemenliğin önemini vurguladı.
TLB Bodrum,toplantıyı büyük bir azim ve kararlılık ile sonlandırdı.

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler