TLB Bodrum 'Şehit Eren Bülbül Genel Üye Toplantısını' Gerçekleştirdi!

TLB Bodrum,Şehit Eren Bülbül adını verdikleri genel üye toplantısını gerçekleştirdi.

TLB Bodrum 'Şehit Eren Bülbül Genel Üye Toplantısını' Gerçekleştirdi!

Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Vatan Partisi Bodrum Şubesi üyelerinin de katılım sağladığı toplantıda siyasi gündem ve 29 Ekim planlaması ana gündemdi.


Siyasi gündem değerlendirmelerinin ardından gerçekleştiriline basın açıklamasında TLB Bodrum İlçe Başkanı Yağız Coşkun “Vatan bütünlüğümüze ve Cumhuriyetimize düşmanlık besleyen bütün girişimlere karşı topyekün bir mücadele içine giriyoruz. Atatürk gençliği olarak vurguluyoruz, geçmişimizde olduğu gibi inanç ve kararlılıkla vatan savumasındayız. 94 yıl önce olduğu gibi vatanımızın birliği ve bütünlüğü için İstiklal yoluna yeniden ayak basıyoruz.

1919’da Samsun’da atılan Kurtuluş’un ilk adımını, Amasya’da azim ve kararlılığın ilanını, Erzurum’da emperyalizme karşı yakılan bağımsızlık ateşini, Sivas’ta birleşen Türk Milleti'nin o büyük iradesini 29 Ekim’de Ankara’da yeninden canlandıracağız. İstiklal savaşımızın ruhuyla, 26 Ekim 2017 günü Samsun’dan başlayarak İstiklal yolunun rotasını yürüyeceğiz. 26 Ekim günü Samsun ve Amasya’da, 27 Ekim günü Erzurum’da, 28 Ekim günü Sivas’ta 81 ilden gelen temsilciler ile yapılacak yürüyüşlerin ardından, 29 Ekim Günü Tüm Türkiye'den onbinlerce genç, Ankara’da buluşacağız. İstiklal yolunun temsilcileri olarak Anıtkabir’e, Atamıza koşacağız. Ant olsun ki Vatanımızı sahipsiz, Cumhuriyetimizi kimsesiz bırakmayacağız.

Türkiye Liseliler Birliği Bodrum örgütü olarak Ankara'ya otobüsler kaldıracağız. Başta lise öğrencisi arkadaşlarımız olmak üzere tüm Bodrum halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı.


Toplantı 29 Ekim’de Ankara’da olacak eylemin sevinci ve heyecanıyla sonlandırıldı.

Tarih:
Diğer Haberler