TLB Bodrum, Yasta Değil Atasının Yolunda

TLB Bodrum İlçe Örgütümüz, 10 Kasım'da gerçekleştirdikleri basın açıklaması ile yasta değil ayakta, Ata'mızın yolundayız dedi.

TLB Bodrum, Yasta Değil Atasının Yolunda

TLB Bodrum İlçe Örgütümüz, 10 Kasım'da ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak ve mucadele içinde oldugunu vurguladığı basın açıklamasını gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen basın açıklamasında söz alan TLB Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Öden “80 Yıl önce, 10 Kasım 1938’de, bu toprakların yetiştirdiği en büyük lider, ülkemizin kurucusu, büyük devrimci önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladık.

O’nun naçiz vücudu aramızdan ayrılsa da, bugün de görüldüğü üzere, fikirleri ve eserleri en canlı haliyle yaşıyor.Çizdiği rota, ortaya koyduğu program, bugün ülkemizin ve milletimizin emperyalizme karşı ayağa kalkma sürecinde yolumuza ışık tutuyor.” sözleri ile Mustafa Kemal Atatürk’ün bedenen aramızdan ayrıldığını fakat fikirlerinin hala yaşadığını belirtti.

Türk gençliğinin onun mücadele bayrağını devraldığını ve onun yolunda ilerlediğini söyleyen İlçe Başkanı Mehmet Öden’in konuşması sık sık “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz!” sloganıyla halk tarafından bütün bir coşkuyla desteklendi. 

Basın açıklaması Andımız’ın okuması ile son buldu.

 

Tarih:
Diğer Haberler