TLB Genel Merkezi'nden Atatürk'e Hakaret Eden Okul Müdürüne Cevap

İstanbul Bahçelievler Anadolu Lisesi okul müdürü Hasan Aydın, Atatürk baskılı tişört giyen öğrenciyi azarladı.

TLB Genel Merkezi'nden Atatürk'e Hakaret Eden Okul Müdürüne Cevap

 


Bugün 10 Kasım. Atatürk’ün hayata gözlerini yummasının üzerinden 79 yıl geçti. Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu sene de 9.05’de hayat bir dakikalığına durdu. 80 milyon milleti 79 yıl sonra bile ayağa dikebilen bir değerden bahsediyoruz. Ancak bugün İstanbul Bahçelievler Anadolu Lisesi’nde yaşanan olay bizleri şoka uğrattı. 10 Kasım sebebiyle okula üzerinde Atatürk resminin baskılı olduğu tişört ile gelen bir öğrenciye müdür Hasan Aydın tarafından ağza alınmayacak sözler söylendi. Söz konusu olay kamuoyunda yankılanmış durumdadır.


Hasan Aydın bu özgüveni nereden bulmaktadır? Hangi akla hizmet o cümleleri kurmaktadır. Türk Milleti Atatürk’e sarılırken, onun etrafında kenetlenmişken gösterilen bu tavır sadece Türkiye düşmanlığına hizmet eder. Bu cümleleri sarf ederek sevindireceği tek yer FETÖ ve PKK’dır. Hasan Aydın’ın bu terör örgütleriyle ilişkisi incelenmeli ve toplumun birlik ve huzurunu bozan bu açıklamaya derhal MEB tarafından cevap verilmelidir.


Hasan Aydın’ı aklını kullanmaya davet ediyoruz. Lakayıt, saygısız, kibirli ve sapkın cümlelerini kendisine aynen iade ediyoruz. Türk Gençliği tüm benliğiyle Atatürk’ün yolundadır.


Türkiye Liseliler Birliği olarak bu sürecin takipçisi olacağız. Atatürk’te birleşen büyük milletimizi bölmeye çalışan her türlü eylemin ve söylemin karşısında olduğumuzu ilan ediyoruz!

 

Lise Müdüründen Atatürk'e Hakaret

Tarih:
Diğer Haberler