TLB İstanbul Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplandı

TLB İstanbul 2 Nisan’da Ankara'da yapılacak olan Gençlik Meclisi'ne hazırlanıyor

TLB İstanbul Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplandı

2 Nisan'da Ankara'da yapılacak olan Gençlik Meclisi'nin önemi vurgulanan toplantıda, bu meclisin sağ sol demeden bütün vatansever gençleri bir araya getireceği, diğer gençlik buluşmaları gibi sadece liderlerin konuştuğu değil gençlerin özgürce konuşup fikirlerini ifade edebileceği, Türkiye'nin öncelikli sorunlarının tartışılacağı ve tamamen gençlerin hakim olacağı bir Gençlik Meclisi olacağı konuşuldu.

TLB İstanbul 2 Nisan'da yapılacak olan bu toplantıya Istanbul'un farklı liselerinden yüzlerce liseli ile katılmayı hedeflerken, açık çağrıda bulunarak hiçbir siyasi parti, görüş ayırt etmeksizin tüm vatansever liselileri davet ediyor.

Toplantının diğer gündemi olan örgütsel düzenlemelerde ise Pendik İlçe Başkanı İrem Usta ve Gaziosmanpaşa İlçe Sekreteri Ziya Can Gülal arkadaşlarımız oy birliği ile İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildiler.

Toplantı, 13.sayısı çıkan ve bu sayıya İstanbul'dan 10 arkadaşın katkı sunduğu, Türkiye'nin en uzun soluklu liseli dergisi olan TaLeBe dergimizin incelenmesi, tartışılması ve bir Yazı Kurulu Toplantısı tarihi belirlenmesi ardından eleştiri özeleştiri gündemi ile sona erdi.

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler