TLB İstanbul İl Başkanı'ndan örnek başarı

İstanbul İl Örgütü Başkanımız İlker Can Tokgöz Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları'nda Teakwondo 3.sü oldu.

TLB İstanbul İl Başkanı'ndan örnek başarı

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Ümraniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile her yıl ortaklaşa düzenlenen Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları, Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan Futbol turnuvası fikstür çekimi ile bu yıl da 10. kez başladı.

10. kez gerçekleşen Ümraniye Spor Oyunlarına, Ümraniye’deki İlköğretim, Ortaokul ve Lise dengi 92 okuldan 11.200’e yakın öğrenci katıldı. 12 ayrı branşta yıldızlar, Küçükler ve Gençler kategorilerinde kızlar ve erkekler olarak yapılan müsabakalar şu dallarda gerçekleşti: Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa tenisi, Satranç, Güreş, Teakwando, Karate, Atletzim, Hentbol, Badminton ve Futsal.

Teakwondo branşının Gençler kategorisinde gerçekleşen müsabakaların sonucunda ise TLB İstanbul İl Başkanı İlker Can Tokgöz 3.oldu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençler olarak, sporu hayatımızın her alanında yaşıyor ve yaşatıyor, zeki, çevik ve ahlaklı sporcular olarak her zaman mücadelemizi sürdürüyoruz .

Tarih:
Diğer Haberler