TLB İstanbul İl Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti

İstanbul İl Örgütümüz, il yönetim kurulu toplantısını Genel Başkanımız Yıldırım Gençer'in katılımı ile gerçekleştirdi.

TLB İstanbul İl Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti

TLB İstanbul, TGB-TLB'nin yeni bürosunda, TLB Genel Başkanı Yıldırım Gençer'in katılımı ile Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu toplantısı yaptı.

Toplantıya siyasi gündem ile başlandı.İlk olarak TSK'nın Afrin'e top artışlarının başlaması, yeni sınav sisteminin öğrenciler üzerinde ki etkileri gündem de tekrar tartışıldı. Atatürksüz müfredata karşı yapılacak uygulamalar konuşuldu. 

 


İkinci gündem de ise geçmiş dönem değerlendirilmesi yapıldı ve ardından gelecek dönemde neler yapılacağı planlandı. Okulların tatile girmesi ile birlikte Türkiye gündemine girecek olan Atatürkçülük Okulları'nın İstanbul ayağının yüzlerce arkadaşın katılımı ile gerçekleştirileceği ilan edildi. Atatürkçülük Okulları için tüm imkanları ortaya koyup masa çalışmaları, sosyal medya çalışma planlamaları yapıldı.  İstanbul’un dört bir yanında vatansever, devrimci, milliyetçi gençleri TLB çatısı altında birleştirerek “39 İlçe, 39 TLB” şiarıyla ikinci dönemde İstanbul’un bütün ilçelerinde örgütlenme kararıyla yeni döneme başlanma kararı alındı.


Üçüncü gündem de Propaganda Çalışmaları konuşuldu. Ve İl Yönetimi'nin aldığı karar ile açılacak olan TLB Sosyal Medya Büro Sorumlusu, İstanbul AFK Sorumlusu Nazlı Öztürk seçildi.


Örgütsel düzenlemeler de ise Fatih İlçe üyesi Dilara Ayas, Kadıköy İlçe Dergi Sorumlusu Batuhan Demircan, Kadıköy İlçe Sekreteri Aylin Bulut, Kadıköy İlçe Başkan Yardımcısı Şafal Kel, Kadıköy İlçe Yöneticisi Oytun Nalbant, Bakırköy İlçe Sekreteri Kardelen Ece Beytaş, Bakırköy İlçe Başkanı Mert Şahin İl
Yönetimi kurulu kararı ile İl Yönetimine dahil edildi. 

 

Toplantı eleştiri-özeleştiri gündemi ile sona erdi.

 

Atatürkçülük Okulları İstanbul ayağı için iletişim: 0553 059 3888

Tarih:
Diğer Haberler