TLB İzmir Atatürk İlke ve Devrimleri Tarih Okulu'nu gerçekleştirdi

TLB İzmir, TLB Genel Başkanı Bora Çelik'in katılımıyla Atatürk İlke ve Devrimleri Tarih Okulu'nu gerçekleştirdi.

TLB İzmir Atatürk İlke ve Devrimleri Tarih Okulu'nu gerçekleştirdi

MEB müfredatına karşı ortak olarak hazırladığımız Atatürk İlke ve Devrimleri Tarih Okulu'nda teşkilatçılık, başkanlık sistemi, yeni müfredat taslağı konuşuldu.

Genel Başkanımız Bora Çelik, Atatürk'ün her daim teşkilatçı olduğuna değinerek onun lise yıllarından beri örgütlü olduğundan bahsetti. Kendisine Atatürkçü diyen insanın örgütlü olması gerektiğini savunan Bora Çelik, örgütlü olmayanların Atatürkçü olamayacağına dikkat çekti.

Bora Çelik: "Geçmiş devrimlere, büyük atılımlara baktığımızda bu atılımlar hep çürümüş medeniyetlerde olmuştur. Türkiye'ye baktığımızda kafasını telefondan kaldırmayan, bilgisayardan kaldırmayan birçok genç insan görüyoruz. Suriyelileri görüyoruz dileniyorlar. Bunlar çürümüş toplumlarda görülür. Büyük atılımlar gerçekleştireceğiz, bunu gerçekleştiren bizler olacağız!" dedi.

Başkanlık tartışmalarına ve referanduma da değinen Bora Çelik bu süreçte umut dolu olmamız gerektiğini belirtti. 15 Temmuz'da Saray'ın değil meclisin bombalanmasına dikkat çeken Bora Çelik, vatan savaşından bizi meclis başı dik olarak çıkartacaktır dedi.

Atatürkçü, vatansever tüm arkadaşlarımızı TLB'ye, gazi meclisimize ve tarihimize sahip çıkmaya davet ediyoruz.

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler