TLB Kadıköy Atatürkçülük Okulları'na hazır

İstanbul Kadıköy ilçe örgütümüz, yaptıkları dönem sonu toplantısı ile Atatürkçülük Okulları'na hazır.

TLB Kadıköy Atatürkçülük Okulları'na hazır

İstanbul Kadıköy ilçe örgütümüz dönem sonu toplantısı, İstanbul İl Sorumlu Yardımcısı Enes Esatoğlu ve İstanbul İl Başkanımız İlker Can Tokgöz'ün katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Siyasi gündemde, eğitim sistemindeki mevcut değişikliklerin öğrenciler üzerindeki etkileri tartışıldı ve Türkiye'nin ABD ve NATO'nun ile ilişkileri tartışıldı. Emperyalizme ve onun piyonları olan gericiliğe, bölücülüğe karşı mücadele ederek Menemen'de şehit düşen Asteğmen Kubilay'ın şehit edilmesinin yıl dönümünde İzmir'de yapılan eylem ve okullarımızda yapılan Kubilay Haftasının çalışması değerlendirildikten sonra ülkemizin yüzlerce Kubilay yetiştirdiği ve hala yetiştirmekte olduğu ifade edildi.

 

Genişletilmiş Talebe Meclisi'nde alınankararlar değerlendirildi ve gelecek döneme dair aldığımız kararlar önümüzdeki hedefler olarak belirlendi. Bu kararların en başında gelen Atatürkçülük Okulları için güçlü bir çalışma yürütme kararı alındı.

 

TLB Kadıköy vatansever Türk gençliğinin gücünü Atatürkçülük Okulları'yla birlikte dosta düşmana duyurmaya hazır. Yaşasın Atatürk Türkiye'si! Yaşasın Türkiye Liseliler Birliği!

Tarih:
Diğer Haberler