TLB Konya Atatürkçülük Okulundan Afrin'deki Mehmetçiğe Selam Yolladı!

Konya İl Örgütümüz, dün gerçekleştirdikleri Atatürkçülük Okulu'nda terör örgütlerine karşı mücadele veren Mehmetçiğe selam yolladı.

TLB Konya Atatürkçülük Okulundan Afrin'deki Mehmetçiğe Selam Yolladı!

TLB Konya Atatürkçülük Okulu fün Dumlupınar Gençlik Merkezinde TLB Genel Başkanı Yıldırım Gençer’in ve TGB GYK üyesi Özgür Açıkgöz’ün katılımıyla gerçekleştirdi.

 


Çalışmanın 1. Oturumunda Genel Başkan Yıldırım Gençer Atatürk’ün teşkilatlanmasına, emperyalizme ve gericiliğe karşı verdiği mücadeleye, milli eğitime verdiği öneme ve Türk devriminin ulusal köklerine değinerek okullarda yetersiz hale getirilen Atatürk eğitimini geniş kapsamda işledi.

 


Günümüz sorunlarıyla geçmiş zamanın sorunlarının benzerliği ve bundan sonrası için düzenlenecek çalışmalarımızda nasıl Atatürk’ün çizdiği yoldan sapmadan ilerleyebileceğimiz konusunda fikirler ortaya atıldı, üzerine tartışıldı.

 


Onlarca liseli gencin katılımıyla gerçekleşen Konya Atatürkçülük Okulunda vatansever liseli gençler Afrin’de mücadele veren Mehmetçiğine selam ve desteklerini gönderdi.

TLB Konya Atatürkçülük Okulun'nda Afrin'deki Mehmetçiğe Selam Yolladı!

2. Oturumda ise TGB GYK üyesi Özgür Açıkgöz Atatürk’ün maddeyi anlamak ve değiştirmek hedefindeki çalışmalarına, icatçılığına, ömrü boyunca teşkilatla çalışmasına, zorlu koşullara teslim olmadan, kişisel veya örgütsel kibir taşımadan çalışmalarını ilerletmesine değinerek genç katılımcıları Atatürkçülük ve Teşkilatçılık konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

 


Katılımcıların soruları ve eklemek istedikleri bilgiler de alındıktan sonra Atatürkçülük Okulları Katılım Sertifikası verilerek eğitim sonlandırıldı.

Tarih:
Diğer Haberler