TLB Muğla “Atatürkçülük Okulları”nı gerçekleştirdi!

Muğla İl Örgütümüzün ilk ayağını 20 Ocak’ta Bodrum’da gerçekleştirdiği Atatürkçülük Okulları'nın ikinci ayağını Menteşe’de gerçekleşti.

TLB Muğla “Atatürkçülük Okulları”nı gerçekleştirdi!

Öğle saatlerinde TGB Muğla İl bürosunda gerçekleştirilen programda TGB GYK üyesi Kaan Arslan ve TLB Genel Sekreteri Birkan Burkan eğitim verdi.

 

Eğitim,şehitlerimizin huzurunda saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı Ardından Genel Sekreterimiz Birkan Burkan ve TGB GYK Üyesi Kaan Arslan’ın Kemalizm, Atatürk’ün uluslararası ve ulusal kaynaklardan etkilendiği fikir akımları, Atatürkçülük, Atatürk ve Teşkilatçılık konularında hazırladıkları sunumlar gerçekleştirildi. Sunum sırasında Liseliler akıllarına takılan soruları sorarak ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü daha yakından tanıdı.

 

Eğitim Atatürk gibi teşkilatlı ve teşkilatçı olma kararlılığıyla sonlandırıldı. Eğitim sonunda sorulan soruları doğru cevaplayan liselilere Yusuf Akçura kitabı, 2018 takvimi ve TLB defteri hediye edildi. Katılımcılara sertifika verilmesinin ardından eğitim sonlandırıldı. 

 

Eğitim ardından akşam Uyuşturucuya Karşı Sporla Yaşa sloganı ile Atatürkçülük Okulları futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvada kazanan dostluk oldu.

Tarih:
Diğer Haberler