Zonguldak'ın Atatürkçü vatansever liselileri Atatürkçülük Okulları'nda buluştu

Zonguldak İl Örgütümüz, Zonguldak'taki Atatürkçü vatansever tüm liselileri bugün Atatürkçülük Okulları'nda buluşturdu.

Zonguldak'ın Atatürkçü vatansever liselileri Atatürkçülük Okulları'nda buluştu

Türkiye Liseliler Birliği tarafından tüm Türkiye'de onlarca merkezde düzenlenen Atatürkçülük Okulları'nın Zonguldak ayağı, bugün TLB Zonguldak İl Örgütü tarafından Belediye Nikah Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

TGB Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Gürbüz ve TLB Genel Başkan Yardımcısı Uğur Aykaç'ın katılımıyla gerçekleşen okul saygı duruşu ardından İstiklal Marşı ile başladı. Zonguldak Eğitim İş İl Başkanı Metin Kahveci ve çok sayıda liseli ve üniversitelinin de katıldığı programın sunumunu yapan TLB İl Sekreteri Tuğçe Sena Bal "Türkiye'nin içinden geçtiği bu zor süreçlerde Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti'nin en birleştirici unsurudur." vurgusu yaptı.

 

Salondaki tüm vatansever gençler Atatürk gibi teşkilatlı, Atatürk gibi teşkilatçı olmanın sözünü verdi. 2 oturumdan oluşan Atatürkçülük Okulu'nun ilk oturumunda TGB Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Gürbüz "Atatürkçülük Nedir?" sunumunu yaptı ve ardından TLB Genel Başkan Yardımcısı Uğur Aykaç, "Atatürk ve Teşkilatçılık" konusunun sunumunu gerçekleştirdi. 3 saat boyunca bilgilerin paylaşılıp çoğaldığı Atatürkçülük Okulu 2 oturumun ardından sona erdi.

Tarih:
Diğer Haberler