Türkiye Eğitim İçin Seferber Oldu

Uzaktan eğitim gönülleri yakınlaştırdı. Türkiye2nin dört bir yanında şirketler, belediyeler ve vatandaşlar eğitim için seferber oldu.

Türkiye Eğitim İçin Seferber Oldu

Koranavirüsten dolayı yüz yüze eğitim alamayan her kesimden çocukların Uzaktan Eğitim’e eksiksiz bir biçimde ulaşması için çalışmalar devam ediyor. Ülkece dayanışmaya en çok ihtiyaç duyulduğu bu dönemde bazı iş insanları, STK’lar ve belediyeler, dezavantajlı öğrencilere destek sağlayacakları sözünü verdiler. Dijital seferberliğin ön safında yer almak için birbirleriyle yarışan kişi ve kurumlar binlerce çocuğu sevindirecek.

TLB İLE GELECEĞE ELİNİ UZAT

Türkiye Liseliler Birliği Diyarbakır Silvan'da bulunan köy okulunun tadilatı ve kardeşlerimizin kışlık ihtiyaçları için kolları sıvadı. "Türkiye’nin vatansever vicdanlı liselileri olarak zor zamanlarda üzerimize düşen vazifeyi milletimizden öğrendiğimiz gibi yerine getiriyoruz." diyerek göreve atılan liseliler herkese kampanyaya katılması için çağrıda bulunuyor. TLB'nin yardım kampanyası için 0 534 823 43 01 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

HEP BİRLİKTE EL ELE

Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Baykar adına 5 bin tablet bilgisayar hediye edeceklerini, paydaşların da kendilerini yalnız bırakmayacağına inandıklarını kaydederek sosyal medya hesabında, “Hep birlikte el ele vereceğiz, daha çok çocuğumuza, gencimize bilgiye erişimin kapılarını açacağız” açıklamasında bulundu. Ayrıca Bayraktar’ın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu T3 Vakfı da bin tablet bağışlayacağını açıkladı.

ROKETSAN’DAN BİN TABLET
Bilime meraklı olan gençleri sonuna kadar destekleyeceklerini belirten Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, “Geçtiğimiz iki yılda olduğu gibi bu sene ki Teknofest bize gösterdi ki ülkemizde teknolojiye ve bilime aşık bir çok genç mevcut. Bizlere düşen görev bu yetenekli arkadaşlarımızı keşfetmek ve onları desteklemektir. Roketsan ailesi olarak çocuklarımızın uzaktan eğitimine destek vermek için bin adet tableti onlara hediye ediyoruz. Sayın Selçuk Bayraktar’ın başlattığı kampanyaya destek veriyor tüm paydaşlarımızı deste vermeye çağırıyoruz” dedi.

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler