Ben Fero Basketbol Federasyonuna Jüri Olamaz

Genel Başkanımız Hakkı Erman Ergincan'dan Ben Fero'nun All-Star etkinliğinde jüri yapılmasına eleştiri: Ben Fero ancak seyirci olabilir!

Ben Fero Basketbol Federasyonuna Jüri Olamaz

Türkiye Liseliler Birliği Genel Başkanı Hakkı Erman Ergincan, ING All-Star 2020 etkinliğinde Ben Fero’nun konser vermesi ve jüri yapılmasına tepki gösterdi.

Her yıl düzenlenen Basketbol All-Star etkinliği bu yıl da İstanbul’da gerçekleştirildi. Son dönemde popüler hale gelen trapçi Ben Fero, etkinlikte konser verirken aynı zamanda jüri olarak görev aldı.

“BEN FERO TÜRK GENÇLİĞİNE YOZLAŞMAYI AŞILAMAKTADIR!”

TLB Genel Başkanı Hakkı Erman Ergincan, Twitter’dan gösterdiği tepkiyle Ben Fero’nun şarkı ve kliplerinde alkolü, sigarayı ve ahlaksızlığı özendirdiği, kadını metalaştırarak aşağıladığını söyledi. Ergincan, açıklamasında gençlik ve spora dair faaliyet yürüten herkesin hassas ve titiz olması gerektiğini de belirtti.

Hakkı Erman Ergincan’ın tivitleri şu şekilde:

1- @TBF @BasketSuperLigi'nin düzenlediği ING All-Star 2020 etkinliğinde @BenFeroforeal'ya konser verdirmek ve onu jüri yapmak, milletimizin değerlerine de Atatürk'ün "Ben, sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim." anlayışına da zıttır.

2- Ben Fero, yaşam tarzıyla, kliplerinde ve şarkılarında öne çıkarttıklarıyla Türk gençliğine yozlaşmayı aşılamaktadır. Şarkı ve kliplerinde alkolü, sigarayı ve ahlaksızlığı özendirmekte, kadını metalaştırarak aşağılamaktadır. 

3- Basketbol sporunun en gözde yeteneklerinin sergilendiği bir programa Ben Fero gibi birini jüri yapmak ya da konser verdirmek onu örnek göstermektir.

Ben Fero'nun bu etkinlikteki yeri seyircilikten ötesi olamaz.

4- Gençlik ve spora dair faaliyet yürüten herkesin hassas ve titiz olması gerekmektedir. Bir yanda uyuşturucu vb. bağımlılıklarla mücadele edilirken diğer yanda bağımlı ve lümpen bir yaşamı örnek göstermek, sarf edilen emeklerin boşa çıkartılmasıdır. @GenclikSporBak. @TBF

5- @TaLeBe_Dergisi'nin son sayısında rap müziğin dünü ve bugününü kapsamlı bir biçimde ele aldık. Özellikle son dönemde yozlaştırılarak popülerleştirilen "Trap"in farklarını ve yaratmaya çalıştığı kültürel iklimi irdeledik.

tgb.gen.tr

Tarih:
Diğer Haberler