Liseli Mücadelesinin Yeni Liderleri

Türkiye Gençlik Birliği Mehmet Akif Ersoy Genişletilmiş Genel Yönetim Kurulu toplantısında TLB Genel Merkezinde görev değişiklikleri gerçekleşti.

Liseli Mücadelesinin Yeni Liderleri

TLB Genel Sekreterliği görevini yürüten Doğa Dursun’un TGB Genel Başkan Yardımcısı olması üzerine görevini başka bir arkadaşına devretti. Mevcut TLB Genel Başkan Yardımcısı Barış Dikmen oy birliğiyle TLB Genel Sekreterliği görevine seçildi.

Barış Dikmen Kimdir?

1997 yılında Yozgat Akdağmadeni'nde doğdu. İlk öğrenimini ve lise eğitimini Antalya Manavgat'ta tamamladı. Pamukkale Üniversitesinde Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkiler bölümünü tamamlayan Barış Dikmen yüksek lisans eğitimi için hazırlık yapmaktadır.

TGB Liseli’den ve TLB’nin kuruluşundan bugüne, aldığı çeşitli görevlerde TGB’nin büyümesine omuz veren Barış Dikmen, TLB Manavgat İlçe Başkanlığı’nın ardından, Pamukkale Üniversitesi birim ve kampüs başkanlığı, TGB İl Sekreterliği ve TGB İl Başkanlığı görevleriyle Denizli ilinde gençlik hareketine liderlik etmiştir. TLB Sosyal Medya Sorumluluğuyla genel merkeze geçerek, en son TLB Genel Başkan Yardımcılığı görevini yapmıştır.

 

TLB Genel Merkezi’nde bir diğer görevlendirme Barış Dikmen’in TLB Genel Sekreterliği görevine geçmesinin ardından boş kalan TLB Genel Başkan Yardımcılığı için yapıldı. TGB Muğla İl Yöneticilerinden Peri Ayhan TLB Genel Başkan Yardımcılığı’na oy birliğiyle seçildi.

Peri Ayhan Kimdir?

1998 yılında Denizli’de doğdu. İlk öğretim ve lise eğitimini Denizli’de tamamladı. Kamu yönetimi lisans eğitimine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde başladı.

2017 yılında üye olduğu günden bugüne, aldığı çeşitli görevlerde bulunan Peri Ayhan MSKÜ Genç Bakış Topluluğu Başkanlığı, TGB İİBF Fakülte Başkanlığı son olarak da TGB Muğla İl Başkan yardımcılığı görevi ile Muğla ilinde gençlik hareketine önderlik etmiştir.

 

2-3 Ekim tarihlerinde gerçekleşen GGYK toplantısında TLB Genel Merkezi’ne bir görevlendirme daha gerçekleşti. TGB Eskişehir İl Yöneticilerinden Ebda Okutur, TLB Sosyal Medya Sorumlusu olarak görevlendirildi.

Ebda Okutur Kimdir?

1998 yılında Rize’de doğdu. İlk öğrenimini ve lise eğitimini Rize’de tamamladı. Spor Yöneticiliği lisans eğitimine Eskişehir, Anadolu Üniversitesi’nde başladı. Lisans eğitimini tamamlamak üzere olan Okutur, yüksek lisans eğitimi için hazırlık yapmaktadır. 14 yaşında başladığı piyano eğitimini ileriye taşıyarak piyano dersleri vermeye başlamıştır.

Üniversiteye geçişiyle birlikte Türkiye Gençlik Birliği üyesi olmuştur. TGB Eskişehir’in çeşitli kademelerinde görev almıştır. TGB Eskişehir Yayın Sorumlusu, Eskişehir Teknik Üniversitesi Kampüs Başkanlığı, TGB Eskişehir İl Sekreterliği, TGB Eskişehir İl Başkan Yardımcılığı görevlerini yapmıştır. 2-3 Ekim tarihlerinde yapılan TGB Mehmet Akif Ersoy Genel Yönetim Kurulu Toplantısında TLB Sosyal Medya Sorumlusu olarak görevlendirilmiştir.

 

Yeni görev alan tüm arkadaşlara başarılar dileriz.

Türkiye Liseliler Birliği Genel Merkezi

Tarih:
Diğer Haberler