Mavi Vatan Neferleri Sakarya'da Görev Başında!

TLB Genel Sekreteri Ali Murat Engin katılımıyla gerçekleşen TLB Sakarya Mavi Vatan Buluşmasında TLB Sakarya yeni başkanını seçti!

Mavi Vatan Neferleri Sakarya'da Görev Başında!

TLB Sakarya, TLB Genel Sekreteri Ali Murat Engin katılımıyla Mavi Vatan Sakarya Liseli Buluşmasında buluşturlar.

Buluşmada Sakarya’daki vatansever liselilerin Mavi Vatan Kampanya'sı sürecini nasıl işletileceği tartışıldı, detaylı planlar oluşturuldu. Sakarya'nın bütün liselilerini mahalle mahalle, sokak sokak, köy köy Mavi Vatan Gönüllüsü yapma görevleri koyuldu.

TLB Sakarya Yeni Başkanını Seçti

Buluşmada gerçekleşen tartışmalar sonucunda katılımcıların ortak fikir ve oylarıyla TLB Sakarya İl Başkanlığı bayrağını 12. sınıf öğrencisi Betül Keleş devraldı. İl Sekreter Yardımcılığı görevine ise Yiğit Demir seçildi. Ayrıca İl Yöneticiliğine Ezgi Kardelen Turan ve İl Sosyal Medya Sorumluluğu görevlerine Beyza Gülay ve Cihat Demir seçildiler.

Buluşmanın devamında "Mavi Vatan Rotamız, Liselerde Haritamız" sloganıyla yürütülen Türkiye'nin tüm liselerinde Mavi Vatan Haritası asma çalışmaları konuşuldu, herkesin üzerine düşen görevler planlandı.

Vatanseverlik rüzgarını liselerde her daim estiren TLB Sakarya, yeni dönemini yeni görevlendirmeler ve Mavi Vatan kampanyası ile birlikte açtı.

TLB Sakarya, Sakarya'daki tüm liseleri ve öğrencileri Mavi Vatanımızda birleştirmek için göreve hazır!

TLB Sakarya’ya üye olmak için iletişim: 0553 933 4854

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler