TALEBE MECLİSİ TOPLANDI !

Vatanseverliğin kalesi Türkiye Liseliler Birliği görevlere hazır!

TALEBE MECLİSİ TOPLANDI !

LİSELİLER DOĞU PERİNÇEK’LE BULUŞUYOR

Türkiye Liseliler Birliği (TLB), salgın koşullarına rağmen büyümeye devam ediyor. Türkiye Liseliler Birliği Genişletilmiş TaLeBe Meclisi toplantısını uzaktan bağlantı yöntemiyle düzenlediği büyük buluşmada, gençliğin vatan mücadelesinde her şart altında görev başında olduğunu yeniden ilan etti.
Yüzlerce yeni üye yapan TLB, salgın koşullarında düzenleyeceği yeni faaliyetleri planladı ve mücadele takvimi oluşturdu.

TALEBE MECLİSİ YENİ DÖNEME HAZIR!
Gündeme ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda Türkiye’ye yönelen ideolojik saldırılara ve bozgunculuğa karşı her alanda mücadele etme kararı alındı. Türkiye’nin sınır ötesinde yürüttüğü terörle mücadele ve Doğu Akdeniz’de emperyalist baskılara rağmen mavi vatanımızı kararlılıkla savunması, son dönemde ABD’nin Türkiye’ye karşı olan yaptırımların etkisiz olduğu, Demirtaş’ın AHİM kararının ise uygulanmaması gerektiği ve terörle mücadelede başarıya ulaşmak için ise HDP’nin kapatılması gerektiği konuşuldu. Yapılan değerlendirmelerin ardından ise yeni TaLeBe Meclisi üyeleri oy birliği ile seçildi.
Vatanseverliğin kalesi Türkiye Liseliler Birliği görevlere hazır!

9 Ocak Liseliler Doğu Perinçek’e Soruyor!
TaLeBe Meclisi gelecek dönem planlamalarının ilk sırasına Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’e liselilerin soru soracağı bir etkinliği önerdi.
Meclis tarafından oy birliği ile kabul edilen etkinlik için tarih 9 Ocak olarak belirlendi ve tüm liselileri Dr. Doğu Perinçek ile buluşturacak etkinliğin çalışmalarına büyük azim ve heyecanla başlandı.

 

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler