TLB İstanbul Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi.

Yeni Dönemde Yeni Görevlere Hazırız!

TLB İstanbul  Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi.

 TLB İstanbul Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantısında örgüt içindeki önemli gündemler dile getirildi.

Toplantı TGB Yönetim Kurulunun, TLB İstanbul İl Yönetim Kurulunun ve davetlilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

TLB ve TGB üyelerinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği “Rotamız Mavi Vatan” adlı kampanyasında elde ettikleri başarıların konuşulmasının ardından yapılacak yeni atılımlar ve hedefler belirtildi. TLB İstanbul İl Yönetim Kurulu, bu hedeflerini başarıyla gerçekleştirilmesi adına toplantıda yeni görevlendirmeler yaptı.

Yapılan bu örgütsel düzenlemeler dahilinde Kaan Efe Sayar ve Ata Aksu oy birliğiyle İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği’ne, Eylül Yıldırım İstanbul İl Sekreterliği’ne seçildi.

Gerçekleştirilen örgütsel düzenlemelerin ardından ocak ayında yapılacak yeni etkinlikler duyuruldu. Yapılacak yeni eğitim konferansları ve toplantılar toplantı içinde tartışıldı. Ocak ayında yapılacak olan bu etkinliklere bütün arkadaşlarımızı şimdiden davet ediyoruz. Aynı zamanda TLB İstanbul İl Yönetim Kurulu son olarak TaLeBe dergisinin 20. Sayısını duyurdu. Özellikle günümüzdeki, Türk gençliğinin sorunlarını, toplumda karşılaşılan problemleri ve “Özentiliği” konu edinen bir sürü makale barındıran yeni sayımızı, bütün arkadaşlarımızın okumasını şiddetle tavsiye ediyoruz.

Hep birlikte Atatürkçü, aydınlık yarınlarda görüşmek üzere!

Atatürk’ün gençliği her daim görev başında! Sende TLB’ye katıl ve Türk gencinin gücünü birlikte herkese gösterelim!

Ne mutlu Türküm diyene!

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler