TLB İstanbul Yeni Döneme Hazır!

Türkiye Liseliler Birliği İstanbul, Genel Başkanımız Furkan Kaplan’ın katılımıyla Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

TLB İstanbul Yeni Döneme Hazır!

Siyasi gündem ile başlayan toplantıda Taliban'ın ABD emperyalizmine karşı büyük bir zafer kazandığı, bölgede yıllarca bağımsızlığını savunan milletlere karşı bir cephede mücadele eden ABD'nin artık eski gücünde olmadığı vurgusu ön plana çıktı. Bunun yanı sıra CHP-HDP' nin başını çektiği Biden tayfasının yaratıcı yıkıcı muhalefetine karşı en ön cephede mücadelenin gerekliliği vurgulandı. Siyasi gündemden çıkartılan görevler doğrultusunda TLB'nin önüne koyduğu hedefler konuşuldu ve yeni görevlendirmeler yapıldı.

TLB İstanbul İl Başkanlığına Öykü Özbaş Seçildi


Yönetim kurulu kararıyla seçilen Öykü Özbaş yeni dönemde TLB İstanbul İl Başkanlığı görevin yürütecek. İl Sekreterliği görevi için Samet Kumru seçildi. Birçok yeni görevlendirmenin yapıldığı kurulun diğer görevlendirmelerine haberin devamından ulaşabilirsiniz.
Yeni dönemde yeni İstanbul il yönetimi liseli sıralarında TLB İstanbul rüzgarını estirmeye, Türkiye'nin hem bugününe hem de yarınlarına yön vermeye hazır!

Diğer Görevlendirmeler

İl Başkan Yardımcıları: Sarp Kazezoğlu ve Eylül Yıldırım
İl AFK Bürosu Başkanı: Berrak Bahçelioğlu
İl AFK Bürosu Başkan Yardımcısı: Burak Er
Beyoğlu İlçe Temsilcisi: Süleyman Balcı
Beşiktaş İlçe Temsilcisi: Akifhan Comart
Esenler İlçe Başkanı: Önder Çirci
Esenler İlçe Sekreteri: Musahan Kocakaya
Avcılar İlçe Temsilcisi: Samet Karataş

TLB İstanbul İletişim: 0534 044 65 13

Tarih:
Diğer Haberler