TLB Ankara Görevlere Hazır

TLB Genel Sekreteri Doğa Dursun'un katılımıyla TLB Ankara İl Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı.

TLB Ankara Görevlere Hazır

Türkiye Liseliler Birliği Ankara 14 Mart 2021 tarihinde Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantısını TLB Genel Sekreteri Doğa Dursun'un katılımıyla gerçekleştirdi.

Toplantıda7 Nisan'da Ankara'da gerçekleştirilecek olan HDP Kapatılsın Mitingi’nin çalışmaları planlanırken çeşitli örgütsel düzenlemeler yapıldı.

Siyasi gündemde HDP'nin Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da zemin bulamadığı, vatan nöbeti tutan annelerimizin Diyarbakır'da kepenk indirttiği ve HDP Diyarbakır İl Başkanlığını fiilen kapattığı konuşuldu.

Örgütsel düzenlemeler gündeminde Merve Türker ve Aslı Sezen Sezgin Oy Birliği ile TLB Ankara İl Yönetim Kurulu’na, Efe Kerem Sarı oy birliği ile TLB Ankara İl Yönetim Kurulu’na ve TLB AFK Başkanlığına, Selinay Aslan Oy Birliği ile TLB Ankara İl Sekreter Yardımcılığına seçildi.

HDP KAPATILSIN MİTİNGİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR!

Toplantıda görev değişikliklerinin yanı sıra HDP Kapatılsın Mitingi’nin liselerde nasıl örüleceği detaylı olarak konuşuldu, planlandı.TLB Ankara İl Örgütü HDP Kapatılsın imza kampanyasında hedefini 500 lise öğrencisi olarak belirledi. TLB Ankara yeni kampanya döneminde sokakları, okulları, lise duvarlarını HDP Kapatılsın Miting afişleri ile donatacak.

Erenler yaşasın HDP kapatılsın!

 

Tarih:
Diğer Haberler