TLB'den Diyarbakır Annelerine Ziyaret

Türkiye Liseliler Birliği (TLB), evlatları PKK tarafından kaçırılan anneleri, vatan ve evlat nöbetlerini 404. gününde ziyaret etti.

TLB'den Diyarbakır Annelerine Ziyaret

Evladını PKK’nın elinden kurtarmak için HDP Diyarbakır il binası önünde eyleme başlayan Hacire Akar’ın yaktığı ateş her geçen gün büyüyor. Terör örgütü PKK’ya karşı 404 gündür evlat ve vatan nöbeti tutan aileler, çocuklarını almadan nöbetlerine son vermeyeceklerini ifade etmişlerdi.

3 Eylül 2019 tarihinde başlayan evlat nöbetinde 18 aile de evladına kavuştu. Diyarbakır’da HDP önünde tek ses olan annelere Türkiye’nin diğer illerinde ve Avrupa’daki vatandaşlarımızdan destek geliyor.

TLB Genel Başkanı Furkan Kaplan ve TLB Genel Sekreteri Ali Murat Engin’in gerçekleştirdiği ziyarette vatansever liseli gençlerin destek mesajları ailelere iletildi. Evlatlarını kurtarmadan HDP binasının önünden ayrılmayacağını ifade eden ailelerle, terör partisi HDP’nin kapatılması gerektiğini vurguladı.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Furkan Kaplan şunları dile getirdi:

“Türk gençliği olarak ilk andan beri annelerimizin yanındayız. Onlar vatan mücadelesini daha da ileriye taşıdı. Evlatlarını HDP binaları aracılığıyla kaçıran PKK’ya bayrak açtı. Annelerin nöbeti büyüdükçe PKK küçülüyor. Şu ana kadar 18 ailemiz evladına kavuştu. Tüm kardeşlerimizi terör örgütünün elinden kurtarana kadar bizler de mücadelede ön safta olacağız. ABD-İsrail güdümlü taşeronlar, annelerin ayakları altında eziliyor. Biliyoruz ki Atlantik’in bölücü ve yıkıcı planları Türkiye’de bertaraf edilecek. Terörün kökünün kazınacak. Bunun için en başta terör partisiHDP’nin kapatılması gerekmektedir. Buna inancımız da yüksek, HDP kapatılacaktır.”

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler