TLB İstanbul’dan ‘’TGB -TLB Tarihi’’ Eğitimi

TLB İstanbul, TGB İstanbul İl Başkanı Duygu Karabulut’un sunumuyla ‘’TLB -TGB Tarihi’’ isimli bir eğitim gerçekleştirdi.

TLB İstanbul’dan ‘’TGB -TLB Tarihi’’ Eğitimi

TLB İstanbul, TGB İstanbul İl Başkanı Duygu Karabulut’un sunumuyla "TLB -TGB Tarihi" isimli bir eğitim gerçekleştirdi.

 Türkiye Gençlik Birliği'nin ve Türkiye Liseliler Birliği’nin, ulusal bağımsızlık amacı ve Atatürk’ün ilke ve inkılapları etrafında birleşmiş Türk Gençliğinin ortak mücadele örgütü olduğu, TGB'nin ve TLB’nin Türk gençliğini sağ-sol ayrımı yapmadan bir araya getirmek amacıyla yola çıktığı dile getirildi. TGB’nin var olan ve desteklenen tek gençlik örgütü olduğuda eğitimimizde vurgulandı.

Geçmişten bugüne kadar yürütülmüş ve halen yürütülmekte olan kampanya ve faaliyetlerden bahsedildi. Diyarbakır annelerine ziyaret ve üniversitelerde yapılan destek faaliyetlerine değinildi. Üniversitelerde FETÖ’ye karşı mücadele, Amerika’nın Türkiye düşmanı eylemlerine karşı faaliyetlerinin detayları anlatıldı.

10 Bin Fidan Kampanyası’ndan Uyuşmaya ve Uyuşturucuya Karşı Yaşa Kampanyası’na kadar Türkiye Gençlik Birliği’nin tüm çalışmalarından bahsedildi.

Son olarak gündemimizde büyük yer kaplayan Mavi Vatan Kampanya’sının önemini aktarıldı ve eğitim sonlandırıldı.

TLB İstanbul’un sıradaki eğitimi 6 Aralık Pazar Günü saat 20.00’da “Atatürk ve Teşkilatçılık’’ konulu eğitim ile devam edecek.

Eğitimden sonra üye olmayan arkadaşlarımız üye olmaya, üye olanlar da görev almaya davet edildi.

Sen de TLB'ye katıl, vazifeye atıl!

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler