Gençlik Karakuvveti Ezecek Demir Pençedir

Biz geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri, siyasetçileri, sporcuları ve sanatçılarıyız. Geleceğimizi kimsenin tehdit etmesine izin vermeyiz

Gençlik Karakuvveti Ezecek Demir Pençedir
Latife Yıldırım
Latife Yıldırım
YAZAR

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy, “Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir îmânı boğar, 'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?” dizeleriyle, 100 yıl önce, ülkemizi bölüp parçalamak isteyen “sözde medeni ülkeler” için tek dişi kalmış canavar benzetmesini yapmıştır. Bugün de ülkemizi parçalamak amacıyla, millet için tehdit oluşturan, sözde demokrasi aldatmacasıyla önümüze çıkarılan PKK’nın siyasi kolu HDP için tek dişi kalmış benzetmesini yapabiliriz.

Halkların Demokratik Partisi olarak anılan HDP, sahip olduğu belediye kamyonlarıyla PKK’ya bombalar taşıyan, yardım götüren partidir. Belediye kepçeleriyle hendekler kazmış, o hendeklerde ki PKK’lı teröristler kahraman Mehmetçiğimize kurşunlar yağdırmıştır. Sözde demokratik bu parti, daha lise çağındaki 16-17 yaşındaki kardeşlerimizi dağa kaçırmıştır. Onları kendi çıkarlarına alet etmiştir. Elinde kalem, defter bulunması gereken gençlerin ellerine silah tutuşturmuş ve kendi vatanına milletine zorla silah doğrultturmuştur. Dokunulmazlığı bulunan milletvekili araçları aracılığıyla teröristlerin kaçmasına yardım etmiştir.

Demokrasi maskesinin ardına sığınanlar, Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Necmettin Yılmaz, Aybüke Yalçın, Fethi Sekin, Eren Bülbül ve daha nice canımızı şehit etmiştir. HDP, üniversite öğrencilerinden canlı bomba devşirmiş, bu bombayla üniversite öğrencilerini şehit etmiştir. Daha 10 aylık Bedirhan bebeği ve annesi Nurcan Karakaya’yı, astsubay eşini ziyaretten dönerken hain bir saldırı sonucu terör örgütü HDP-PKK şehit etmiştir. Bu parti demokratik bir yapı olmasının aksine katil bir yapıdır.

Biz Edirne’den Diyarbakır’a Türk Gençliği olarak Bursa Nutku'ndan aldığımız kararlılıkla HDP’yi kapatacağız. "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, adalet örgütü vardır demeden" HDP'nin üzerine yürüdük. Neyimiz varsa kendi yapıtımız Cumhuriyetimizi ve bağımsızlığımızı savunduk ve bugün yargımız ve polisimiz de HDP'nin üzerine yürüyor. Liseliler olarak karnelerimizi Diyarbakır Anneleri'ne götürdük, anneler için imza topladık, HDP kapatılsın diye her yerden haykırdık. Çünkü hepimiz Eren Bülbülüz ve düşmanın üstüne gözümüzü kırpmadan yürürüz.

Gençliğe hitabeden aldığımız görevle "en kıymetli hazinemiz olan, cumhuriyetten bizi mahrum etmek isteyen dahili ve harici bedhahları, damarlamızdaki asil kandaki kudretle ülkemizden söküp atacağız. Biz genciz , geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri, siyasetçileri, sporcuları ve sanatçılarıyız. Geleceğimizi kimsenin tehdit etmesine izin vermeyeceğiz.

"İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi, özümden çok sevmektir." diye ant içmiş bir gençliğiz. Dağlara bir kardeşimizin daha kaçırılmasına izin vermeyeceğiz. Gençliğin tavrı ve milletin talebi bellidir. Yargımız Cumhuriyet yargısı, polisimiz Cumhuriyet'in polisidir ve Türkiye topyekün terörün üzerine yürümektedir. Hepimiz HDP'den davacıyız.

İnsan hakları, çocuk hakları, kadın hakları havarileri görmezden geledursun; bu dava, kadınların, çocukların, insanlığın davasıdır çünkü HDP hepsinin canına ve geleceğine kast etmektedir. Gün, yargımızın ve polisimizin arkasında birleşme günüdür. Gelin hep beraber 7 Nisan günü Ankara’da yapacağımız HDP Kapatılsın Mitinginde buluşalım. Mehmetçiğimizin katillerine karşı hep beraber birleşelim. Liseliler, üniversiteliler ve bütün Türk gençliği olarak bağımsızlığımız ve geleceğimiz için HDP Kapatılsın Mitingi'nde buluşalım.

Tarih:
Diğer Haberler