ABD'den, ülkelere LGBT maskeli müdahale girişimi

ABD Başkanı Joe Biden, ülkelerin iç işlerine LGBTİ üzerinden müdahale etmeyi içeren muhtırayı imzaladı.

ABD'den, ülkelere LGBT maskeli müdahale girişimi

2011'de Biden başkan yardımcısıyken hazırlanan direktiftin genişletildiği metinde, "Kim olursa olsun veya kimi severse sevsin, her birey saygı ve onur çerçevesinde muamele görme ve korkmadan yaşama hakkına sahiptir" ifadeleri yer alırken, Joe Biden imzaladığı muhtırayla ABD'nin dış misyonlarından bulundukları ülkedeki lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüel ve interseksüel hareketlerin desteklenmesini istedi.

Öte yandan Joe Biden Dışişleri Bakanlığına, diğer ülkelerdeki LGBTİ faaliyetlerinin yıllık raporlara yansıtılması direktifini verdi.

LGBTİ gibi çürümüş bir toplum modeli dayatan benzeri hareketlerin en çok destek gördüğü ülke konumunda olan ABD’nin yeni başkanı Joe Biden, daha da ileri giderek yetkili mercilerden LGBTİ haklarını ihlal eden hükümetlere karşı ekonomik yaptırım veya vize kısıtlaması gibi tüm diplomatik araçları göz önünde bulundurmalarını istedi.

 

 

Görünürde sivil toplum olarak çalışan ancak CIA’ya bağlı olduğu bilinen Ulusal Demokrasi Vakfı (NED), her yıl ABD Kongresinden bütçe alarak LGBTİ gibi ayrıştırıcı dernekleri finanse ediyor.

 

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler