TLB Uşak Banaz Kuruldu!

TLB Uşak Banaz Kuruldu!

Atatürkçü, vatansever liselerinin teşkilatı Türkiye Liseliler Birliği’nin bayrağı Uşak’ta dalgalanacak. 8. Sınıf öğrencisi Şahin Özyurt TLB Uşak Banaz İlçe Başkanlığı, Derya Özbardak ise İlçe Başkan Yardımcılığı görevini aldı.


TLB Uşak İlçe Başkanımız Şahin Özyurt, aldığı görevle alakalı şunları söyledi: 


“TLB'ye sosyal medya üzerinden ulaştım ve fikirlerinin tamamen bana uyduğunu gördüm. Bu yüzden ben de katılmak istedim. Katıldıktan sonra aldığım bilgiler, tanıştığım TGB/TLB'li insanlar sayesinde daha da motive oldum ve Uşak’taki genç arkadaşlarımızı harekete geçirmeyi görev olarak üstlendim.


Türkiye Liseliler Birliği’ne katılmamın en büyük sebebi Türk gençliğinin birleşmesi gerektiğini düşünmem ve bunu tüm yaşıtlarımıza anlatmak için bu gruba katıldım. Atatürk’ün de söylediği gibi ‘Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır.’


Uşak’taki gençler ile TGB-TLB olarak sanat, kültür, tarih, vb. şeylerin daha yaygın olması için çabalayacağız.”


İlçe Başkan Yardımcılığı görevini alan Derya Özbardak:

“Türk gençliğini harekete geçirmek için TLB'ye üye oldum. Gençleri umutsuzluğa, özentiliğe ve umursamazlığa karşı harekete geçirmek istiyorum. Bu konuda her türlü görevi almaya hazırım” diyerek Banaz'da çalışmalara başladı.

Uşak/Banaz, şimdi Atatürkçü Gençliğin yaz kamplarında liselileri buluşturmak için sokak sokak duyurular yapıyor.

 

Tarih:
Diğer Haberler