Erenler Yaşasın HDP Kapatılsın

Kurşunların, kurulan hain pusuların, kazılan hendeklerin arkasında kim varsa yürüyoruz üzerlerine aynı Eren gibi…

Erenler Yaşasın HDP Kapatılsın

YAZAR

Eren Bülbül, şehit olduğunda 15 yaşındaydı. Okul sıralarında beraber oturduğumuz, bahçelerde birlikte yürüdüğümüz, kantinde yemek yediğimiz, kafa kafaya verip sınavlara hazırlandığımız, hayatımızın her anını paylaştığımız arkadaşımızdı. Eğer şehit olmasaydı şu an üniversiteye gidecekti. Yalnızca Eren Bülbül’ün değil bir milletin geleceğini karartmak için atıldı o kurşunlar. Fakat nice şehidimiz cesaret ve kararlılık ile yürüdü kurşunların üzerine. Onlar yürüdükçe bir milletin geleceği tekrar aydınlandı.

Savaşlar şehit verilmeden kazanılamaz. Şehitlerimiz bir milletin zaferi ve aydınlığı için düşerken toprağa, bize karalar bağlamak düşmez. Aynı cesaret ve kararlılıkla bizler de terörün üzerine yürüyoruz.

Kurşunların, kurulan hain pusuların, kazılan hendeklerin arkasında kim varsa yürüyoruz üzerlerine aynı Eren gibi… Ve bu yürüyüş terörün kökünü kazımadan bitmeyecek.

KURŞUNLARIN KAYNAĞI NERESİ?
Kurşunlar düşman mevzilerinden gelir. Basit bir formüldür. Cephe gerisi sağlam olduğu sürece kurşunun kaynağını tespit etmek kolaylaşır. Peki bugün nereden geliyor bu kurşun?

Bugün kurşunların üzerinde “Made in USA” yazıyor. ABD, ülkemizi dört bir yandan kuşatmış vaziyette. Mavi Vatan’da namlularını ülkemize çevirmiş, Suriye’nin kuzeyinde YPG-PKK’yla vatanımızı bölmek için pusuda bekliyor. Cephe gerisinde de HDP’yle milletimizin öz parçası Kürtlerimizi kendi petrol bekçisi, askeri yapmaya çalışıyor.

Bugün ülkemizde kurşunlar, bombalar HDP bürolarında, belediyelerinde hazırlanıyor. Ve bu kurşunları milletimizin üzerine sıkanlar, Meclis’te HDP sıralarında oturuyor. Yani teröristler meclisimizde, sokaklarımızda, belediye binalarımızda. Irak’ta, Suriye’de kahramanca savaşan Türk ordusun, Türk polisinin arkasından, cephe gerisinden geliyor kurşunlar.

Görmezden gelmeye çalışanlar, o kurşunları şekerle kaplamaya çalışanlar olsa da HDP’nin PKK ile olan organik birlikteliği, emir-komuta ilişkisi Türk milletinin gözlerinin önünde süren, su götürmez bir gerçektir.

HDP NEDEN KAPATILMALIDIR? 
HDP emperyalist bir proje partisidir. Bölücülüğe yasal şemsiye sağlamak için ABD’nin çizdiği stratejik hat üzerinde kurulmuştur ve faaliyet yürütmektedir.

HDP’nin bütün kadroları PKK tarafından seçilmekte, atacakları her adım Kandil’den gelen talimatlar ile belirlenmektedir.

HDP’nin milletvekilleri sırtlarını YPG’ye PKK’ya dayamaktadır.

HDP’li terörist Demirtaş’ın en büyük hayallerinden biri terörist Apo’nun heykelini dikmektir.

HDP, ülkemizin farklı noktalarında patlayan bombaların tedarikçisidir.

HDP İl Başkanlıkları PKK’ya militan temin etme noktaları haline gelmiştir.

HDP, Diyarbakır annelerinin evlatlarını, sıra arkadaşlarımızın hayallerini çalıp onları kendi hain emelleri için dağlara kaçırmaktadır.

Sayfalarca yazılabilir ama HDP’nin kapatılması için yukarıdaki bir tek madde dahi yeterlidir.

Ülkemizin bağrına saplanmış hançeri çıkarmak için, tek bir arkadaşımızın PKK tarafından kaçırılmaması için HDP kapatılmalıdır! 

EREN BÜLBÜLLERE SÖZ HDP’Yİ KAPATACAĞIZ!
Diyarbakır annelerinin mücadelesi HDP’nin kapılarına kilit vurmuştur. Doğu ve Güneydoğu’da halkımız HDP’ye karşı bayrak açmış, sokaklara inmiştir. HDP, Milletimiz nezdinde meşruluğunu yitirmiş bir partidir artık.

HDP fiilen kapanmıştır fakat HDP’yi tamamen kapatmak, milletimizi özgürleştirmek için en temel meselelerin başında gelmektedir.

Türkiye Liseliler Birliği olarak ülkemizin dört bir yanında, bütün liselerden bir meşale yakacağız. HDP’nin kapatılması için gerekçelerimizi masalar açarak, tek tek arkadaşlarımızla konuşarak, sokak sokak gezerek, tahtalarımıza yazıp, panolarımıza afişler asarak her yerde anlatacağız. HDP’ye oy veren ya da sempati duyanları da o bataklıktan kurtaracağız.

Onbeşliler gibi, Eren Bülbüller, Yasin Börüler gibi vatanımız, bağımsızlığımız ve milletimiz için kendimizi feda etmeye hazırız!

Söz veriyoruz, ülkemizin geleceği olan bizler, ülkemizin geleceği için HDP kapatılana dek, Türkiye gerçekten özgürleşene dek mücadeleye devam edeceğiz!

Tarih:
Diğer Haberler